Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokładnie. Nie wiem co w Polsce musiałoby się wydarzyć. Chyba jedynie wielki głód
To co w Niemczech. Hordy ciapatych nierobów.
Przynajmniej hitlery jaja mają żeby coś robić
a polaczki nauczone ze caly czas pod zaborami wiec jedyne co potrafia to grzecznie wykonywac polecenia
Musi wydarzyć się to co u Niemców czyli 60% z wypłaty od razu nie Twoje, do tego od stycznia jeszcze 10% tzw CO2 od wszyskiego i zaraz wyjdzie na to, że z roku na rok zamiast mieć więcej to masz dużo mniej, a wartościowo 30% tego co w roku ubiegłym, bo ceny u naszych zachodnich sąsiadów poszły do góry dużo dużo dużo bardziej jak w Polsce. Tam są grube protesty i zadymy mniej więcej od września, ale w mediach jak zwykle ma być podane pod nos to co jest komplenie nieistotne lub/i coś do manipulacji, ewentualnie jak za dużo nastraszą głupotami to wrzucą jakiś kretyński temat zastępczy. Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma każdy gada, że w Polsce taka chujnia, że szkoda gadać. Zapraszam na zachód, kokosów dawno nie ma, a wręcz przeciwnie poziom życia nie różni się wiele od tego w naszym kraju, a do tego strach wyjść na ulice, żeby Ci jakiś ubogacony kulturowo z dalszego, bądź już bardzo bliższego wschodu nie wsadził kosy w plecy.
no nie wiem, w polsce od wypłaty tez masz z 50% odrazu nie twoje..... potem idziesz do sklepu i ze swojej opodatkowanej wypłaty od nowa płacisz kolejny podatek vat, na stacji kolejny podatek itd ... więc z naszej wypłaty od dawna ciągną 60% i to na miękko
W tym momencie TVN=TVP, więc nic takiego nie usłyszysz, natomiast w Polsacie już od kilku dni o tym mówią. Dlatego jeśli już oglądać telewizję, to nie patrzeć ślepo w propagandę TVN-u....
No tak. Przecież tylko jedną telewizję udało się kupić. Reszta jest bez skazy. Żyją sobie z "abonamentu radiowo-telewizyjnego"
Przynajmniej hitlery jaja mają żeby coś robić
U nas żarli pizze stojąc we Wrocławiu w kolejce po demokrację
Zerknij zza firanki, czy sąsiad czasem nie wycina świerku bez zezwolenia. Może warto by go podpierdolić do płokułatuły
Jak lubisz żyć w kiblu to twoja sprawa i zajmij sie wyciraniem smarków pod dywanem albo biurkiem. I nikt tu nie pisał o podpirdalaniu na psy ty jebany głąbie tylko o tym że jeżdżą wsiury po wszystkim i sie mieszka jak w kacaplandzie w błocie między takimi brudasami jak ty którzy nie widzą problemu
Całe niemcy protestuja a w naszych "polskich" mediach cisza
cisza bo Agent Niemiecki nie ma pozwolenia z Niemiec by informować o takich rzeczach w Polsce ! :0
Dokładnie. Nie wiem co w Polsce musiałoby się wydarzyć. Chyba jedynie wielki głód
róznica polega na tym, że tam społeczeństwo rozumie strajkujących, razem z rolnikami strakują ludzie z branży rolniczej, transport koleje. U nas natomiast jeśli rolnik wyjedzie protestować to jest lament, a krus płacą i dopłaty maja, traktory za pól miliona a jeszcze im mało. Ja muszę do pracy, drogi blokują normalym ludziom - jakoś jak w niemcowni kolej stoi przy mrozie to niemiec jest zły ale zrozumie. Pięknie naród popis rozegrał, jeszcze troche to sami sobie do gardeł będziemy skakać. Zresztą, nie trzeba długo szukać, spójrz dwa posty wyżej
Jak lubisz żyć w kiblu to twoja sprawa i zajmij sie wyciraniem smarków pod dywanem albo biurkiem. I nikt tu nie pisał o podpirdalaniu na psy ty jebany głąbie tylko o tym że jeżdżą wsiury po wszystkim i sie mieszka jak w kacaplandzie w błocie między takimi brudasami jak ty którzy nie widzą problemu
Piszesz tak jakbyś sam był czereśniakiem, świeżo oderwanym od pługa
No tak. Przecież tylko jedną telewizję udało się kupić. Reszta jest bez skazy. Żyją sobie z "abonamentu radiowo-telewizyjnego"
Prywatne telewizje, żyją z reklam, nie z "abonamentu radiowo-telewizyjnego". Gdyby utrzymywały się z abonamentu to podawały by jedyne, słuszne informacje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów