Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie, ekolodzy, nie jest tak. Człowiek stoi wyżej i ma prawo wpierdalać zwierzę, jeśli akurat ma ochotę na schabowego z kapustą, lub krwisty befsztyk.
Jeżeli uważacie, że człowiek jest równy zwierzęciu, to mam prawo - jak zwierzęta - żywcem żreć małą sarenkę, lub zgwałcić każdą kobietę, która jest tam zawinięta. Nie? Bo mam empatię, rozum..? No cóż, więc nie jestem równy, a wyżej postawiony.
Ekolodzy mają schizofrenię.
ale ten sadistic to śmieszna storna ze śmiesznymi użytkownikami:P
Czyli z Tobą również prawda? A fakt, że tu jeszcze jesteś świadczy tylko o Twojej hipokryzji.
Co to ma na celu??
Jak to co? W czasach zimnej wojny organizacje ekologiczne, pacyfistyczne i inne tego typu chujstwa były hojnie wspierane finansowo przez służby krajów byłego bloku wschodniego, żeby działać jako piąta kolumna.
Dzisiaj znany na całym świecie dzięki cyckom FEMEN też ma "bardzo niejasne" źródła finansowania, a posługując się przykładem bliższym krajowego podwórka trzeba być chyba ślepym, żeby nie widzieć powiązań między przeciwnikami wydobywania (ba! nawet szukania) gazu łupkowego a rosyjskimi spółkami typu GAZPROM.
Jakiś pożyteczny idiota zawsze się znajdzie, żeby "mimochodem" wspierać czyjeś cele
Gdyby nagle cały świat przeszedł na wegetarianizm, to problem głodu zostałby rozwiązany, nie trzeba znać wyższej matematyki, by policzyć sobie o ile więcej dajmy na to kaszy potrzeba do wyhodowania kurczaka niż jest żywności z samego kurczaka.
Reasumując, jesteście ciemnotą i zaściankiem i w tym momencie to wy się wpierdalacie komuś do talerza.
Pozdrawiam.
Człowiek jest wszystkożerny, ale głównym źródłem naszego pożywienia są rośliny i bez problemu może się on obejść bez mięsa, na co są miliony przykładów na całym świecie, które się obchodzą bez mięsa i nie raz są zdrowsi od tych, co mięso jedzą. Są nawet sportowcy i kulturyści wegetarianie, czy nawet weganie (wegetarianie jedzą jajka, mleko i sery, ci drudzy nie przyjmują żadnych pokarmów pochodzenia zwierzęcego).
Gdyby nagle cały świat przeszedł na wegetarianizm, to problem głodu zostałby rozwiązany, nie trzeba znać wyższej matematyki, by policzyć sobie o ile więcej dajmy na to kaszy potrzeba do wyhodowania kurczaka niż jest żywności z samego kurczaka.
Reasumując, jesteście ciemnotą i zaściankiem i w tym momencie to wy się wpierdalacie komuś do talerza.
Pozdrawiam.
To sobie wpierdalaj gruz nawet jak chcesz. Normalni ludzie nie idą do wegetarian żeby im obrzydzać jedzenie a ta akcja jest po prostu dla mnie i zapewne dla wielu osób niesmaczna.
Najchętniej usiadłbym tam z talerzem tego:
lub tego:
i ze smakiem wpierdalał na ich oczach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów