Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po huj nam taka wiedza?
Widać jesteś z tych baranów, które ryczą po fakcie, zamiast spróbować w jakiś sposób, przygotować się na krach obecnego systemu finansowego, który zakłada ciągły wzrost konsumpcji co w połaczeniu z nieskończonym dodrukiem kolorowych papierków o zerowej wartości, ma stymulować w nieskończoność gospodarkę.
Pojęcie długu i rolowania tegoż pewnie również jest Ci obce?
Ignorancja jest ponoć błogosławieństwem, choć pewnie do czasu, gdy okaże się, że za zarobione "pienionszki" nie kupisz ziemniaczków, bo nikt o zdrowych zmysłach nie wymieni pełnego brzucha, na pełną (papierków) kieszeń.
Trzaskowski nie bedzie jedynym którego doleci cegłówka, do karła będą kolejki, bo każdy będzie chciał rzucić
Nie wiedzialem ze ścierwo pisowskie jest nawet na takim kiedyś zacnym portalu,
jakim był nasz sadistic.
Paszoł won stąd dziady.
jakim był nasz sadistic.
Paszoł won stąd dziady.
Witam serdecznie emisariusza kultury i tolerancji.
5000000000000 pesos! kiedy to prawie 12 amerykańskich dolarów
Masz rację. Sam tak potraktuję Trzaskowskiego i tych totalnych baranów przy najbliższej okazji.
Chuj ci do dupy pizdoski komuchu.
ch*j ci do dupy p*zdoski komuchu.
Mylisz pojęcia chłopczyku. Pojęcie komuch pasuje do członka PO/KO a nie PiSu.
Masz rację. Sam tak potraktuję Trzaskowskiego i tych totalnych baranów przy najbliższej okazji.
Zapraszam chetnie napluje na ryj pisiorowi i skopie go jak psa
Zapraszam chetnie napluje na ryj pisiorowi i skopie go jak psa
Chuj ci do dupy pizdoski komuchu.
Pedały jesteście i gówno zrobicie, w rureczkach i spódniczkach cioty, możecie jedynie potrzymać karteczki z hasztagami ***** ***
jakim był nasz sadistic.
Paszoł won stąd dziady.
Cieciu malinowy, to wy głosujecie na żydów z POIPIS, ja co najwyżej mógłbym was z waszymi politykami spalić na stosie.
Pedały jesteście i gówno zrobicie, w rureczkach i spódniczkach cioty, możecie jedynie potrzymać karteczki z hasztagami ***** ***
japa tam ruro i wracaj do kuchni, powinnas byc bita i kopana idz lepiej opierdolic peto dla jareczka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów