Kazuki2112 napisał/a:
Moim zdaniem tak właśnie powinno być w Polsce. Podpalenie rządowych budynków komisariatów itp. POLICJA powinna stawać w obronie obywateli, a nie że są marionetkami Kaczora.
Myślenie typowego komunisty czy też innego marksistowskiego popaprańca. Zero honoru, zero uczciwości.
Zrozumiałbym jakbyś chciał atakować źródło problemu > prywatne domy partyjno-urzędniczego ścierwa, siedziby stacji telewizyjnych (prywatnych, bo siedziba TVP jest kurwa moja jak i innych Polaków, zatem za podpalenie własności państwa należy ci się kula w łeb), siedziby prywatnych gazet, siedziby organizacji to wszystko finansujących. To bym zrozumiał jako przewrót, rewolucję.
Ale jak intelektualna kurwa chce niszczyć mienie państwowe, które po przewrocie służyłoby nowej władzy, to nadaje siędo odjebania i tak jak ty masz marzenie aby palono siedziby rządu, tak ja mam marzenie, aby takie kurwy Policja zabijała na miejscu, bez strzału ostrzegawczego.
Z resztą podczas palenia własności twórców problemu (np. siedzib bandy czworga) Policja też ma pełne prawo odjebać na miejscu.
Rewolucję trzeba zrobić po pierwsze zdroworozsądkowo, na podstawie obowiązującego prawa i z przygotowanymi aktami prawnymi zanim się taką rewolucję rozpocznie.
A co mamy dziś w Polsce? Lewackie ścierwo niszczy mienie prywatne jak i publiczne, atakuje werbalnie i fizycznie policjantów, A czego nie robią wcale? Nie przedstawiają żadnych zdroworozsądkowych argumentów, propozycji zmiany prawa na lepsze, nie proponują też dialogu. Jebane ścierwo do natychmiastowej eliminacji z biosfery.
Gdzie są projekty Konstytucji RP? Gdzie jest projekt ustawy o planowaniu rodziny? Gdzie są projekty KW/KK/KPK?
Nigdzie, bo te kurwy jadą po bandzie, mają w dupie 15-25 milionów Polaków, którzy chcą zgody, porozumienia i lepszego prawa ale ani na modłe kurew z PiS, ani na modłę kurew z Lewicy.