Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A swoją drogą wygląda mi to na połączenie bezpośrednio z nerwami, szybko ta technologia na przód idzie, niedawno zastanawiali się jakiego materiału do tego użyć.
Za niedługo lepiej będzie być humanoidem niż człowiekiemale wyjebane, chyba se upierdole reke
Robster
Pewnie wynalazek polskich naukowców, ale sprzedany za granicę bo w Polsce uznano, że nie ma sensu na coś takiego pieniędzy wydawać. Później obcy kraj będzie zarabiać na czymś co wynaleźli ludzi wykształceni i opłacani w Polsce. Jebana ojczyźniana rzeczywistość.
A swoją drogą wygląda mi to na połączenie bezpośrednio z nerwami, szybko ta technologia na przód idzie, niedawno zastanawiali się jakiego materiału do tego użyć.
Polacy, polacy,...większość wali wóde ile może, nie tacy mądrzy, zaledwie jednostki mają potencjał, a co do zarobkow, to co nasz kraj zarobi m zapierdolą politycy....
Jaki kraj, tacy ludzie...
Nagraj, wstaw na harda i nie zapomnij ze dopiero za 200 lat w polsce
Aby se nie ukrecil ptaka ta reka ... ;D
W Polsce za 20 lat ?? Chyba jedno zero ci uciekło
Te 20 lat to dotyczyło się rękawiczki
Człowiek potrafi już naprawde bardzo wiele w dziedzinie nauki. Słyszy sie o kolejnych wspaniałych projektach naukowców które służyć będą niepełnosprawnym osobą itd. Protezy rąk, nóg czipy dla niewidomych itd.
Wiec..dlaczego nie wymyslono leku na raka? Tyle lat drąży nas ta choroba a żadnych postępów. Wybaczcie moze nie jestem w temacie ale coś mi tutaj nie gra. Wiadomo straty firmy farmakologiczne miałby potężne. Koniec Chemioterapii i calego tego gówna..
Taka mnie reflekcja najszła..
Wiecie co jest najbardziej interesujace...
Człowiek potrafi już naprawde bardzo wiele w dziedzinie nauki. Słyszy sie o kolejnych wspaniałych projektach naukowców które służyć będą niepełnosprawnym osobą itd. Protezy rąk, nóg czipy dla niewidomych itd.
Wiec..dlaczego nie wymyslono leku na raka? Tyle lat drąży nas ta choroba a żadnych postępów. Wybaczcie moze nie jestem w temacie ale coś mi tutaj nie gra. Wiadomo straty firmy farmakologiczne miałby potężne. Koniec Chemioterapii i calego tego gówna..
Taka mnie reflekcja najszła..
Czytałem kiedyś o jakiejś witaminie B tylko nie pamietam cyferki...ponoć skuteczna w leczeniu raka, kiedys znajdowała sie w pestkach, trawie itp...a wszystko zostało zmodyfikowane tak aby nie miało tej witaminy dzienna dawka teraz jest na poziomie 0,04mg a kiedyś 200mg.... nie mam na celu głoszenia teorii spiskowej ale kiedyś mniej osób chorowało na raka.... a niestety koncerny farmaceutyczne muszą z czegoś żyć i to nie tak byle jak ..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów