Stado Sebixów i Karyn w starciu z Policją.
Stado Sebixów i Karyn w starciu z Policją.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś się sam przewrócił i walnął? To może trzeba być bardziej transparentnym i niepotrzebnie nie podsycać atmosfery.
Tak dają wszystkim do myślenia, że coś było na rzeczy. Niestety komendanta wybierają w Warszawie a nie w wyniku wyborów lokalnych. Mierny ale wierny.
Oczywiscie w sytuacji zagrożenia komisariatu, nalezy rozgonić towarzystwo. Po prostu do tajkiej sytacji nie powinno dojść.
Mam nadzieję, że parę rozumnych osób zdaje sobie sprawę z przyczyn powstawania takich zdarzeń.
Nie mam zamiaru bronić "patologii" ani policji, nie mniej widać jakie napięcia są w społeczeństwie. Nie można zwalać wszystkiego na złe wychowanie. To pokolenie, które nazywacie patologią, nie wzięło się samo z siebie. Jest wynikiem sytuacji w kraju . Popatrzcie. To w większości ludzie urodzeni około 2000 roku. Pomyślcie co mogli widzieć na swoich oczach.
To jak wygląda policja to całkiem podobna historia. Absurdalne "polecenia służbowe", które musisz wykonać. Lub odejść. Pozostaje grupa przygłupawych stójkowych myślących tylko o wcześniejszej emeryturze. Kazali pałować to pałuję. Przecież to patologia.
Mam nadzieję, że chociaż kilka osób widzi prawdziwe przyczyny takich zdarzeń. Nie oglądają z wypiekami na twarzy jak patologia dostaje pałami lub cieszy się, że "psiarnia" dostała kamieniami.
Rozum jest jak mięsień. Trzeba go cały czas używać, inaczej zanika.
Co Ty pierdolisz? Co takiego ci ludzie urodzeni koło 2000 mogli zobaczyć na oczy? Zawalenie się WTC, czarnego prezydenta, śmierć tego jedynego, prawdziwego papieża czy może katastrofę tupolewa? Taka bieda umysłowa bierze się ze środowiska alkoholików i ćpunów. Już w czasie ciąży im się obrywa, bo matki chleją i palą, a po urodzeniu jeszcze do tego dochodzi lanie ich po mordach, bo płaczą. Nic dziwnego, że ich mózgi nie potrafią przetworzyć prostej informacji, że jak wskoczą w łapami w stado policjantów to mogą po mordzie dostać.
Na pewno osoby urodzone w 2001 pamiętają WTC. Pomyśl.
Chodzi o miejsce i czasy w jakich przyszło im dorastać. Nie o Tupolewa czy czarnego prezydenta. O te drobiazgi dnia codziennego. To jak wygląda perspektywa na przyszłość czy po prostu jak w tym życiu dawać sobie radę. Większość się nad tym nawet nie zastanawia, ot po prostu reagują. Trochę jak zwierzęta stadne. Proste.
MYślisz, że pałowaniem coś zmienisz?
Stety lub niestety potrzeba przewrotu i dyktatury. Innymi środkami nigdy z tego bagna się nie wygrzebiemy. Widać, ze napięcie w społeczeństwie rośnie. Na razie rózniego rodzaju wentyle jak Palikociarnia, Kodziarstwo czy pocieszny w swej naiwności Kukiz, dają ujście parze. Mam nadzieję, że nie będzie "bratniej pomocy" gdy ktoś to wkońcu podpali.
Ale debile jebane, sami lecą na policjantów, sami ich atakują a potem jęczą "nagrywaj to, zobacz co mu zrobili, kurwy jebane"
Szkoda że to nie stany, odjebali by jednego sebixa i drugiego i zaraz by się cała chołota rozleciała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów