📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dej granata.
Dla tych którzy nie wiedzą, to gość ma na imię "IShowSpeed". W skrócie, gość streamuje na Twitch/YouTube i pokazuję swoje małpie instynkty przed dużą publicznością. Robi z siebie głupka dla kasy, co jest dosyć współczesnym zachowaniem na tych platformach
Wiem że każdy o tym wie, ale warto przypominać na każdym kroku :
jak widze dobre dupsko to sam tak mam, ale w myślach
Prawdziwa noc w zoo, jest smoluch, to i są małpie odgłosy.
Ale murzyn
Oglądając wrzutki jakie sa wrzucane na sadistic i komentarze pod nimi dowodzą, ze taka jest właśnie sppra część sadoli
ActAnonymous napisał/a:
Dla tych którzy nie wiedzą, to gość ma na imię "IShowSpeed". W skrócie, gość streamuje na Twitch/YouTube i pokazuję swoje małpie instynkty przed dużą publicznością. Robi z siebie głupka dla kasy, co jest dosyć współczesnym zachowaniem na tych platformach
no niestety, i taki głupi murzyn robi dniówkę taką, co by w 20 lat nie zobaczymy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów