taki tam bajer
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na górze bateria a na dole magnes neodymowy (robiłem na fizykę )
Widziałem w "Naukowy zawrót głowy". Tylko tam prezentowała to Kari Byron
Ale oczywiście perpetum mobile nie ma prawa istnieć... Bo "naukowcy" tak mówią...
To jest silnik polarny
Prymitywny to może być twój umysł, skoro nawet nie wie co wrzuca
Prymitywny to może być twój umysł, skoro nawet nie wie co wrzuca
NWC napisał/a:
Swoją drogą ciekawe ile takie gówienko czasu będzie się kręciło
Jak się będzie wymieniać baterie, to w nieskończoność...
Powiększyć, zwiekszyć moc (nie wiem od czego ona zależy, bo się na tym nie znam) usztywnić konstrukcje na połączeniu wirnik - korpus, dołozyć odpowiednią przekładnie i jazda
I na pewno uważacie ze niemozliwe?
I na pewno uważacie ze niemozliwe?
.:. napisał/a:
walentino napisał/a:Trzymaj go, bo ci ku*wa odleci..
Bo co zrobi?
Przydrożne panie zwane "tirówkami", lub potoczniej "kurwami" najwidoczniej nauczyły się latać i ten oto osobnik daje dobre rady, by trzymać go/je (wiadomo że moga mieć niespodzianke miedzy nogami), gdyż mogą odlecieć ze stanowiska pracy.
@Ant1984 Jakie kurwa perpetum jak to silnik na baterie jest?
@ment200 Po co powiększać jak koncepcja działania nie pozwala na zastosowanie źródeł dużej mocy? Poza tym moment generowany jest mały. Przy zużyciu tej samej liczby materiałów i energii uzyskuje się lepsze silniki elektryczne.
@ment200 Po co powiększać jak koncepcja działania nie pozwala na zastosowanie źródeł dużej mocy? Poza tym moment generowany jest mały. Przy zużyciu tej samej liczby materiałów i energii uzyskuje się lepsze silniki elektryczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów