Przechadzka po barierce materiał własny. Teraz to już luzik, nagram konkretny filmik o ile zdążę przed zimą i o ile nie spadnę po drodze gdzieś, ale jak spadnę to macie moje słowo, że kamerzysta wrzuci tutaj filmik z pozdrowieniami dla wszystkich sadoli! NIHILIZM NAJLEPSZY! Życie to tylko przejażdżka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bociekk napisał/a:
Ale o chuj ta cała gówno burza?
Nie niszczy mienia, nie naraża innych na niebezpieczeństwo ( no chyba, że jebnie na kogoś )
Pozytywna zajawka, więcej takich filmów.
Powodzenia pojebie
Pod warunkiem, że jak się spierniczy, połamie kręgosłup to nie będzie na niego łożył NFZ do końca życia. Często miesięcznie pieniądze większe niż niejednego wypłata. Między innymi z mojej kasy.
up
nie zesraj sie ja pierdole czasem na prawde ludzie przechodza sami siebie nic im nie pasuje maja w bani swoj swiat i chca by bylo tak jak sobie to tam poukladali...
stary zapierdalaj po barierkach nawet na nie sraj mam to w dupie a chetnie poogladam
nie zesraj sie ja pierdole czasem na prawde ludzie przechodza sami siebie nic im nie pasuje maja w bani swoj swiat i chca by bylo tak jak sobie to tam poukladali...
stary zapierdalaj po barierkach nawet na nie sraj mam to w dupie a chetnie poogladam
Jeśli chcesz tutaj zamieszczać takie filmiki to spierdol się z barierki, inaczej to nie dla Ciebie miejsce, idź zgrywaj kozaka gdzie indziej. Idola dla 10 latków poszukują na kwejku i innych badziewnych stronach, a jak chcesz pokazać odwagę to napewno nie w taki sposób...
połamania karku
Co za spinacze, ja pierdolę. jak typ właził w Korei na szczyt chuj wie czego to wszystko było dobrze.
Dobra robota ziomek, kwestie wysokościowe są nie na mój żołądek, więc nie oglądałem całego. Żyj zdrowo i ruchaj dużo.
Jebać katoli.
Dobra robota ziomek, kwestie wysokościowe są nie na mój żołądek, więc nie oglądałem całego. Żyj zdrowo i ruchaj dużo.
Jebać katoli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów