18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Przez przeciętne należy rozumieć fakt, że jest to ponad 4000 zmiksowanych fot kobiet z różnych krajów, które w wyniku mają ukazywać najbardziej uśredniony wygląd.

Z Polską i Rosją muszę się zgodzić, ale UK wyglądałoby jak hybryda Titanica z pryszczem .
Zgłoś
kustoszpan 2013-04-10, 0:26 1
Taaa "Englisz" po chuju... Przecież to są grube lochy, z pyskami jak "idź stąd i nie wracaj".
Jebie ściemą...

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
hpiotrekh 2013-04-10, 0:40 5
tak wyglądałoby zmiksowanie 4000 różnych fot.

a ten czarodziej nawet uśmiech potrafił zachować.
ale jest też inna opcja. wziął jedno zdjęcie i rozmazał wszystko oprócz twarzy. Ale to by było oszustwo. W INTERNECIE!
Zgłoś
Vadim 2013-04-10, 0:46
Ta z Izraela ładna
Zgłoś
Bacutil 2013-04-10, 1:10 1
Mój typ to Peruwianka, ale lndyjka też jest niczego sobie.

"Ludzie rozumieją mnie tak słabo, że nie rozumieją nawet moich narzekań na to, że mnie nie rozumieją."
Zgłoś
walalazara 2013-04-10, 1:28
wyglada na fake, normalne zdjecia z efektem wokol twarzy, na niektorych widac jakby zdjecia byly robione pod dosc sporym katem np japonia albo monglia, chyba ze taki z niego chujowy fotograf
Zgłoś
artis1990 2013-04-10, 1:40
może coś w tym kapki racji jest. Choć w 100% racja taka iż Polki nie są najładniejsze na Świecie. Tą teze głoszą głównie Niemcy i Anglicy, którzy muszą w chuj browarów wypić by ichsze panny im się podobały :]

Bansuj Dziwko!
Zgłoś
Fedor 2013-04-10, 3:04
W ciapatych powinna być koza ^^ przyznam że mi się filipinka spodobała
Zgłoś
gklkdp 2013-04-10, 4:24
Wszystkie ładne, a na ulicy tyle pasztetów.
Zgłoś
k................t 2013-04-10, 7:18
Kto jest brzydszy od Niemców? ...... Niemki
Zgłoś
Shaggy93 2013-04-10, 7:30 1

a mnie jeszcze żydówki brakowało

,,Po­lacy są samą od­wagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Zgłoś
sauerps 2013-04-10, 7:30
edit

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
ketoprom 2013-04-10, 9:52
Tak kurwa wygląda przeciętna angielka
Zgłoś
xqvz 2013-04-10, 17:10
Bo Żydówki to dobre dupy są, ale zależy kto jaki typ urody preferuje.
Zgłoś
rusofil 2013-04-12, 22:06
sauerps napisał/a:

edit
Obrazek

Widzę, że pisanie prawdy i ciśnięcie po dzieciach wypisujących bzdury jak zwykle niemile widziane. Przeredagowując mój usunięty komentarz tak, by był przyjazny dla dzieci z przedszkola:
Kolejny (tu wstaw dowolny wulgaryzm obrażający głupotę) żyjący z (tu pojawia się nazwa tylnej części ciała służącej do siedzenia) wyciągniętymi stereotypami, który powinien być za to (tu pojawia się nazwa wymuszonej czynności seksualnej) przez stado Murzynów. To już nawet nie jest żenujące. To jest zwyczajnie gimbazjalne i gówniane. Wiesz, to że cię twoja brzydka pani od niemieckiego zagroziła na semestr (ew. na koniec roku), nie oznacza, że musisz siedzieć w necie i z zemsty wypisywać (tu pojawia się wulgarna nazwa kupy w liczbie mnogiej).

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów