Bardzo La Romantycznie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Bardzo La Romantycznie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
I wzbogaconą Wisłę o Trzaskowiankę z ujęcia "Czajka". Niech żyje nam Szambelan!
Do 2012 cały czas ścieki z połowy Warszawy leciały bezposrednio do Wisły i nikt nie robił z tego zagadnienia a teraz były dwie awarie i nagle wielka katastrofa ekologiczna. Wyłącz tvp włącz myślenie
Właśnie zmienił się mój sposób postrzegania Łodzi
Z daleka wyglądało jakby "negatywy" obrabiały wywruconą ciężarówke XD
U nas tez są takie koty, tylko trochę mniejsze.
1.
Dwa wietnamskie food trucki na chodnikach i po szczurach.
2.
Polska delegatura recyklingowa Rychu Zbychu i Alina, jedna osoba pcha wózek, panowie segregują.
3.
Pod glasstowerem powstaje punkt makulatury, puszek itp.
Czarnuchy patrzą nie wiedzą o co chodzi.
Polacy przejmują meliny.
Tak widzę to w biznesplanie.
Dwa wietnamskie food trucki na chodnikach i po szczurach.
2.
Polska delegatura recyklingowa Rychu Zbychu i Alina, jedna osoba pcha wózek, panowie segregują.
3.
Pod glasstowerem powstaje punkt makulatury, puszek itp.
Czarnuchy patrzą nie wiedzą o co chodzi.
Polacy przejmują meliny.
Tak widzę to w biznesplanie.
Paryż wart jest myszy.
W 2016 lub 2018 byliśmy w Paryżu. Nocowanko w aucie rzut beretem od wieży Eiffla. Obok posterunek policji, Sekwana i taki mały park. I w tym parku po nocy biegały szczury.
Ale tylko w nocy, jak nikogo obok nie było!
Ale tylko w nocy, jak nikogo obok nie było!
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
I wzbogaconą Wisłę o Trzaskowiankę z ujęcia "Czajka". Niech żyje nam Szambelan!
Tą trzaskowiankę która wywalała i za pisu? Zresztą była budowana za rządów Lecha
Kurwa, tam nawet między wiaduktami na autostradach mają swoje getta.
Namioty, meble i inny syf.
Widocznie tolerują takich grzybiarzy.
Namioty, meble i inny syf.
Widocznie tolerują takich grzybiarzy.
Przypomina trochę śmietniska z cyberpunka tylko tam nie było szczurów
Po prostu Francuzi wynaleźli urządzenie, które zamienia uchodźców w szczury, tylko nie mają odwagi się przyznać z racji prawdopobnego potępienia przez organizacje lewicowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów