📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
na vivie mają lepsze atrakcje w teledyskach
Trzeba pamietać kto popiera takie dewiacje PO/Lewica/PSL . Trzeba to dziadostwo zwalczać na samym poczatku, w GB edukacja LBGT jest juz obowiązkowa i wmawiają gówniakom że pedalstwo jest normalne, zachęcaja do eksperymentowania i tym podobnych dewiacyjnych zachowań.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Nie rozumiem tego oburzenia. To Brazylia, więc wcześniej czy później(a nawet już) skończą w rynsztoku z ujebanymi głowami.
Z drugiej strony widzę niezłą hipokryzję. Gdyby to były dwie tańczące laski, to niektórzy z was pewnie już wzięłoby szable w dłoń z wielką uciechą i nie miałoby żadnych problemów z tym... "występem". Mam nadzieję, że się mylę i macie wszystkie klepki.
Z drugiej strony widzę niezłą hipokryzję. Gdyby to były dwie tańczące laski, to niektórzy z was pewnie już wzięłoby szable w dłoń z wielką uciechą i nie miałoby żadnych problemów z tym... "występem". Mam nadzieję, że się mylę i macie wszystkie klepki.
To Hiszpania nie Brazylia i są to obchody święta Matki Bożej Łaskawej (Virgen de la Merced), patronki Barcelony.
MaciejLubicz napisał/a:
To Hiszpania nie Brazylia i są to obchody święta Matki Bożej Łaskawej (Virgen de la Merced), patronki Barcelony.
"pan Bóg sie w grobie przewraca jak na to wszystko patrzy"
Trzeba pamietać kto popiera takie dewiacje PO/Lewica/PSL . Trzeba to dziadostwo zwalczać na samym poczatku, w GB edukacja LBGT jest juz obowiązkowa i wmawiają gówniakom że pedalstwo jest normalne, zachęcaja do eksperymentowania i tym podobnych dewiacyjnych zachowań.
Zapomniales o pis.
silwerbalk napisał/a:
Co to za pedalski heppening... czekam na to aż lud się wkurwi i im wsadzi w dupe.... Sosnowe pale
Ludowi się najwyraźniej z jakiegoś powodu podoba, a ciebie dupka boli jak pedała po pierwszym ruchaniu, że nie możesz ustawiać innym życia :smutegsomuch: . Nie, nie poszedł bym na coś takiego, a tym bardziej dzieci bym nie posłał bo nie uważam tego za słuszne, ale jak ktoś chce to #chujmnieto bo nie jestem zjebem jak co poniektórzy.
MaciejLubicz napisał/a:
Jebać tą jahvową kurwę pustynnego bożka, wypierdalać z tym gównem do izraela.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów