Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj z tą królewną pizdoliną, ale co w głowach maja ci uśmiechnięci rodzice przyprowadzając tam swoje dzieci ?
a jakie mają wyjście? Muszą grać dobrą minę do złej gry, bo inaczej ostracyzm społeczny, pozwy, sądy itp.
lewactwo głośno krzyczy i szybko reaguje - tego im nie można odmówić.
dla lewactwa tak,był zły jeszcze USiA za nim zatęsknią
Już tęskni
Jak się zacznie coś takiego u nas, to trzeba dla przykładu od razu zajebać to zboczone straszydło, dyrektora przedszkola i panią, która dopuściła zwyrola w pobliże dzieci, tak dla przykładu.
Ej no nie przy niedzielnym obiedzie ....szkoda takiego dobrego jedzonka
Obiad w południe jadasz? Mój wnuczek w przedszkolu je o tej porze. Ja jestem dopiero co po śniadanku.
Chuj z tą królewną pizdoliną, ale co w głowach maja ci uśmiechnięci rodzice przyprowadzając tam swoje dzieci ?
Niewiele
Obiad w południe jadasz? Mój wnuczek w przedszkolu je o tej porze. Ja jestem dopiero co po śniadanku.
mnie godz nie ograniczają, jem jak zgłodnieje
na rosół każda pora dobra przecież
mnie godz nie ograniczają, jem jak zgłodnieje
na rosół każda pora dobra przecież
Ja to lubię sobie pospać. Także dość często w weekendy, właśnie śniadanko ląduje na stole w okolicach południa.
Biden lubi to.
Tymczasem w USA w kilka lat liczba białych spadła o 6% i wkrótce zbliży się do połowy populacji.
Pedzie wymyślają coraz to większe aberacje.
Czarni stanowią coraz większą liczbę bezrobotnych i kryminalistów.
Rośnie liczba zabójstw.
Ale hej najważniejsze, że Trump był zły.
Nie od dziś wiadomo, że robactwo mnoży się najszybciej.
Biden lubi to.
Tymczasem w USA w kilka lat liczba białych spadła o 6% i wkrótce zbliży się do połowy populacji.
Rośnie liczba zabójstw.
nie zauważyłeś, że przez te kilka ostatnich lat to właśnie trump był prezydentem?
Biden lubi to.
Rośnie liczba zabójstw.
Tak i dumna Ameryka która mówi że świat zbawi swoim wojskiem tymczasem spierdala z Afganistanie w podskokach po 20 lat wojenek chuja ugrali i jeszcze talibowie przejmują państwo regiony z dnia na dzień + pozostałości sprzętu wojskowego które nie zdążyli zabrać ze sobą do kraju...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów