Przejazd konwoju przez Austriackie miasto Vienna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogladalem przejazd okolo 50-100 takich czolgow w Eindhoven w Holandii srednio raz na miesiac. Przejezdzali bezposrednio kolo firmy w ktorej pracowalem. Jechaly w obstawie policji i 2 razy sie przez to do roboty spoznilem bo musialem czekac az przejada.
A jak przejezdzaly podczas pobytu na magazynie to trzasl sie caly budynek jakby sie zaraz zapasc mial, mini trzesienie ziemi
A jak przejezdzaly podczas pobytu na magazynie to trzasl sie caly budynek jakby sie zaraz zapasc mial, mini trzesienie ziemi
Taki czołg mniej oddziałuje na drogę niż przeładowany zestaw. Pod warunkiem, że ma te gumowe gąsienice
teraz to juz w polsce jestem. Zawsze przejezdzaly o 6:50 rano. czasem tez wracaly o okolo 13.
Czolgow bylo naprawde duzo, 50 to minimum.
Czolgow bylo naprawde duzo, 50 to minimum.
Heh....troche zdziwko mnie hapło, gdyż nie zdawałem sobie sprawy że Osterreich jezdzi na szajsowatych Iveco (w sumie fiatach) i niesprawdzonych Pizarro...interesujące.
Ciekawe by było, gdyby wpuścili Husarię drugi raz...
Macieey napisał/a:
Przejazd konwoju przez Austriackie miasto Vienna
Kurwa, poziom intelektualny ludzi na świecie paruje z dnia na dzień w zastraszającym tempie. Poziom podobny do któregoś z ostatnich postów o tytule "stal damascus".
Ja pierdole, kto będzie bronił tego kraju w obliczu klęski przy takiej klęsce umysłowej...
Czyż by do była odpowiedz na Rosyjski konwój czołgów jadący w stronę ukrainy?
Według mnie jadą na jakiś poligon ćwiczyć manewry albo do jakiegoś salonu producenta z reklamacją, bo parę pojazdów bez haubic było, wybrakowane jakieś.
jadą pod stadion, polscy kibice przyjeżdżają na mecz
Dust devil.
Dziwnym trapem Leo 2a5 to czołgi które bez większych problemów poradzą sobie z T-72BU (T-90).
No i co z tego że te czołgi mają tyle lat ile mają? Na pewno są nowocześniejsze niż ruskie T-72BM czy co oni tam mają. A zwiększenie armii o 120 sztuk broni pancernej to postęp. Co prawda wolałbym Leo 2a6 ale to na nasze portfele.
Dziwnym trapem Leo 2a5 to czołgi które bez większych problemów poradzą sobie z T-72BU (T-90).
No i co z tego że te czołgi mają tyle lat ile mają? Na pewno są nowocześniejsze niż ruskie T-72BM czy co oni tam mają. A zwiększenie armii o 120 sztuk broni pancernej to postęp. Co prawda wolałbym Leo 2a6 ale to na nasze portfele.
@Endiegs
M109AX Paladin (155-mm)
M109AX Paladin (155-mm)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów