📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sQeh napisał/a:
Tak mi się skojarzyło
A mi się przypomniał pewien sucharek:
Jedzie Polak pociągiem w jednym przedziale z murzynem. Pierwszy raz w życiu widzi murzyna. Chce jakoś do niego zagadać, ale nie wie jak. Wpada na pomysł, że spyta się go skąd pochodzi, więc pyta:
- Bangladesz?
Murzyn siedzi jak siedział. Polak więc powtarza:
- Bangladesz!?
Murzyn wstaje, podchodzi do okna, wystawia rękę za okno i mówi:
- Nie bangla!
jedno rpg i seria z kałacha
Piosenka "Jedzie pociąg z daleka, na nikogo nie czeka", przy tym filmiku nabiera nowego znaczenia.
To ja taki inny pociągowy suchar.
Kanar w pociągu próbuje zamknąć drzwi od przedziału.
Pierwszy raz nie udało się, drzwi odbiły. Drugi raz to samo. Podobnie trzeci i czwarty.
W końcu kanar z całej siły napierdala drzwiami te jednak znowu odbiły.
Kanar wkurwiony nie wytrzymuje w końcu i mówi:
- Panie kurwa weź pan w końcu tą rękę.
Kanar w pociągu próbuje zamknąć drzwi od przedziału.
Pierwszy raz nie udało się, drzwi odbiły. Drugi raz to samo. Podobnie trzeci i czwarty.
W końcu kanar z całej siły napierdala drzwiami te jednak znowu odbiły.
Kanar wkurwiony nie wytrzymuje w końcu i mówi:
- Panie kurwa weź pan w końcu tą rękę.
Kurde taki popyt na tej trasie u nich, że pewnie niedługo to połączenie zamkną. Tak się w końcu robi w krajach rozwijających się...
Ciekawostka odnosnie Bangladeszu. To mały kraj (93 miejsce na swiecie), w którym mieszka aż 160 milionów ludzi (7 miejsce na swiecie)! Więcej niż w największym państwie swiata, czyli Rosji! Mają rozmach, skurwisiyny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów