Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zrobiła parę bączków w zimie, mówiąc, żebym na mokry asfalt w zimie założył jej letnie opony, bo lepiej trzymają.
A Ty jak te ciele realizowałeś posłusznie jej durne pomysły?
przejechała? przejechała więc na chuj drążyć temat
Ale te komentarze są przewidywalne, obejrzałem ten film i pomyślałem sobie to samo co napisałeś ( zanim zajrzałem w komentarze ), mówię sobie kurwa, zdziwie się jak nie będzie tego napisanego, no i się nie zdziwiłem.
moja kobieta jest podobna, 3 miesiące od kupna samochodu dla niej: spalona elektryka, dachowanie, człowiek na masce
Jeszcze z nią jesteś? Zapewne do dzisiaj się jeszcze oblizuje po kutasie egzaminatora - bo chyba nie uwierzyłeś jej, że zdała prawko normalnie.
Gdzie wy kurwa szukacie takie durny baby? Nic tylko współczuć. Ostatnio jak wracała z zakupów (ok 3mile) zauważyłem że przed domem stoi mój samochód z założonym zapasowym kołem.. Szybki telefonik do niej i się okazuje, że wracając złapała flaka i sama zmieniła koło, a stare odwiozła odrazu do wulkanizatora.. w dodatku wie co to silnik wolnossący, turbosprężarka, lewarek, silnik wankla, wie jak sprawdzić stan oleju. Współczuje kobiet skoro mają tak najebane w głowie.
Wiedza o samochodzie, a umiejętność prowadzenia samochodu to dwie różne rzeczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów