📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Runej napisał/a:
2 pedały: gaz i hamulec, i jeszcze im to trudnośc sprawia...
Spytaj o "w prawo" i "w lewo".
Kiedyś laska mi powiedziała, że to proste - ojciec jej wytłumaczył:
lewa to tam gdzie masz zegarek! No i pojechała w drugą stronę, bo nosiła na prawej ręce.
@Misiek_KRK
No przepraszam kurwa bardzo. Odkąd mam prawko (ponad rok) to jeżdżę BMW z 3.0 silnikiem i jakoś jeszcze nie zdarzyło mi się żeby mi dupę zabrało. To nie jest kwestia umiejętności czy też stażu za kółkiem, do tego trzeba mieć olej w głowie i potrafić logicznie myśleć: "czy z daną prędkością wyrobie zakręt", "czy jest jakaś możliwość, że wpadnę w poślizg".
PS. Tak, jeżdżę autem taty ...
No przepraszam kurwa bardzo. Odkąd mam prawko (ponad rok) to jeżdżę BMW z 3.0 silnikiem i jakoś jeszcze nie zdarzyło mi się żeby mi dupę zabrało. To nie jest kwestia umiejętności czy też stażu za kółkiem, do tego trzeba mieć olej w głowie i potrafić logicznie myśleć: "czy z daną prędkością wyrobie zakręt", "czy jest jakaś możliwość, że wpadnę w poślizg".
Shadownik napisał/a:
@Misiek_KRK
Niestety, ale olej w głowie nie pomoże, jak nie masz doświadczenia.
Skąd młody kierowca ma wiedzieć, w którym momencie prędkość jest zbyt duża, żeby wejść w ostry zakręt. Oczywiście można jeździć 40 km/h i stopniowo przyspieszać, ale nie o to chodzi w jeździe samochodem. Skoro używasz BMW 3,0 to raczej nie jest to Twój pierwszy samochód który używasz po zrobieniu prawka. Ja przed zdaniem prawka jeździłem 3 lata samochodami ojca bo drogach wiejskich. Dało mi to spore doświadczenie.
PS. Mam wrażenie, że masz więcej oleju w głowie niż przeciętny 19-to latek. Szacun
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów