Przypominam, że jest to pierwszy start Roberta od czasu tragicznego wypadku z 6.02.2011. Mimo tego, że jeszcze nie odzyskał do końca sprawności prawej dłoni Kubica wygrał ze znaczną przewagą nad kolejnym zawodnikiem
Przypominam, że jest to pierwszy start Roberta od czasu tragicznego wypadku z 6.02.2011. Mimo tego, że jeszcze nie odzyskał do końca sprawności prawej dłoni Kubica wygrał ze znaczną przewagą nad kolejnym zawodnikiem
Tragicznego? Tam ktoś zginął?
sjp.pwn.pl/slownik/2578442/tragiczny
pl.thefreedictionary.com/tragiczny
Ronde Gomitolo di Lana- poprawna nazwa
Ładnie go pokroili widać...
Faktycznie, sorry za literówkę
Rękę ma solidnie rozoraną ale skoro radzi sobie z pisaniem SMSa i zaciąganiem ręcznego to jest jakas nadzieja
Ty głupi penisie, to że Ty nawet nie wiesz kto startował w tym rajdzie nie znaczy że byli to amatorzy.
1 Robert Kubica Subaru Impreza WRC 5:52,6
2 Omar Bergo Mini John Cooper Works WRC +16,5
3 Franco Uzzeni Subaru Impreza S14 WRC +19,5
Nie powiem że są to mistrzowie ale na pewno nie amatorzy. Strasznie mnie wkurwiają takie wypowiedzi jak tego penisa na górze.
Ronde Gomitolo di Lana- poprawna nazwa
Ładnie go pokroili widać...
Obrazek
No to widzę, że mamy sadolowego Wojtyłę, powiesz coś źle na guru to wszyscy ciśnienie 300 i cali opluci. Pajace. Jebnijcie sobie ołtarzyki w chałupach.
Pewnie, że współczułem wtedy Kubicy, ale nie nadużywajmy słowa "tragiczny", bo traci swój wydźwięk.
@bartekmmm: Przestań się kompromitować. Koleś Ci wszystko wyjaśnił i Cię przytkało, a teraz próbujesz być fajnym, broniąc się za pomocą polityków... Zauważ, że Robert długo nie jeździł, ma ledwo co sprawną rękę (dowodem może być np. witanie się z ludźmi lewą), a WRC' kami się w chuj trudno jeździ (temperatura dochodzi do 60 stopni, kierownica tak łatwo nie chodzi jak w remizowym Golfie II i dodatkowo zapierdalasz przy zakrętach 60-90 stopniowych. Jestem ciekaw, jak tobie by poszło. Zapewne dokonaniem byłoby rozjebanie się na drugim, a nie pierwszym drzewie Tak pierdolnijmy sobie ołtarzyk, przecież On nic nie potrafi poza jazdą samochodami. Powinniśmy czcić naszych piłkarzy, którzy chuja potrafią...
Tragicznego? Ktoś zginął?
Pewnie, że współczułem wtedy Kubicy, ale nie nadużywajmy słowa "tragiczny", bo traci swój wydźwięk.
odsyłam kilka postów wyżej...
Może ktoś mi potwierdzić informację, że Robert nie będzie mógł przez pewien czas jeździć bolidem ze względu na to, że jest za szeroki? Oglądając wiadomości na pasku było napisane, że musi przez to poczekać.
Pewnie chodzi o to że bolid jest za wąski tak? W samochodzie WRC kierowca ma stosunkowo dużo swobody na ruchy rękoma. W kokpicie bolidu F1 nie ma takiego komfortu i kierowca siedzi wciśnięty, obudowany ze wszystkich stron co skutkuje bardzo małą swobodą ruchów. Dodatkowo w F1 mamy do czynienia z duzo bardziej zaawansowaną kierownicą mającą liczne przyciski i przełączniki.
No to widzę, że mamy sadolowego Wojtyłę, powiesz coś źle na guru to wszyscy ciśnienie 300 i cali opluci. Pajace. Jebnijcie sobie ołtarzyki w chałupach.
Masz niby 32 lata ale mózgu to zero.
Kubica nie jest moim guru, interesuje się rajdami i nie tylko.Strasznie wkurwia mnie pierdolenie farmazonów takich ignorantów i debili jak Ty którzy chca zabłysnąc ale im się nie udaje.
Mój syn też dzisiaj wyjebał 2 oesy po ogródku z autem na sznurku wykręcając najlepszy czas, ale żadnego mojego auta mu jeszcze nie oddam.