Krotki filmik z wypadu w gory za gramanica, ciekawe widoki. Jak ktos by chcial moge wrzucic wiecej ciekawszego materialu. Nie bylo na pewno.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hmm w sumie liczyłem na spokojniejszą jazdę ale i tak filmik świetny, piwko!
Kurwa, pięknie się zaczyna, malowniczy krajobraz, ale jak tylko słyszę taką pilarkę, to mnie coś trafia. Nie wiem co ludzie widzą w ścigaczach. Choppery FTW!
czy tylko Ja tu gówno widzę ??
Gdzie te widoki? Ja widzę w większości samo niebo :/ I jeszcze jakieś gówno cały filmik brzęczy
Dobry filmik, piękne widoki. Rozmarzyłem się.
Ja mam GPZ'tę, to co kocham w motocyklach to przyspieszenie, co widać na filmiku, a i widoki piękne
MrSiarra - Zgadza sie, skandynawskie rejony.
Motor to honda hornet niestety 600 na razie. Co do wszystkich ktorzy maja ochote zobaczyc mnie na hardzie, nie mowie nie, wszystko sie moze zdarzyc. Na pewno zobaczycie pierwsi. A tu ktos napisal zeby to wstawic na jakiegos kuejka albo innego kuwejta, nie kojaze, ale od razu podziekuje. A i cos tam bylo o polskich znakach, za ktore bardzo przepraszam ale nie posiadam, spierdolily mi. Wie ktos moze do jakiego formatu najlepiej formatowac piliki wideo zeby jak naj mniej zajmowaly? P.S jakos srednia po przez limit 30 mb.
Motor to honda hornet niestety 600 na razie. Co do wszystkich ktorzy maja ochote zobaczyc mnie na hardzie, nie mowie nie, wszystko sie moze zdarzyc. Na pewno zobaczycie pierwsi. A tu ktos napisal zeby to wstawic na jakiegos kuejka albo innego kuwejta, nie kojaze, ale od razu podziekuje. A i cos tam bylo o polskich znakach, za ktore bardzo przepraszam ale nie posiadam, spierdolily mi. Wie ktos moze do jakiego formatu najlepiej formatowac piliki wideo zeby jak naj mniej zajmowaly? P.S jakos srednia po przez limit 30 mb.
@up: w równoległym Wszechświecie.
tajfun666 napisał/a:
.aviMrSiarra - Zgadza sie, skandynawskie rejony.
Tez mam hornet 600, model 2005 restyling. Swietny motocykl.
kurwa znowu zle przeczytalem !!! zamiast ,,z wypadu'' przeczytalem ,,z wypadku'' ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów