Koleś stracił przytomność podczas jazdy, mustang jak rasowy ogier skorzystał z okazji żeby troszkę pohasać po polu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jerryA napisał/a:
Bogaty goguś to go nie szkoda.
mustangi IV (1993-2004) chodzą w granicy 10- 20 tys zł, no rzeczywiście bogaty goguś, a poza tym nie każdy ma węża w kieszeni
Umpalalumpa napisał/a:
W Polsce roz*ierdolił by się na drzewie, bo debile nasadzili tego przy każdej drodze
idź być durnym gdzie indziej
revelsat napisał/a:
Umpalalumpa napisał/a:
W Polsce roz*ierdolił by się na drzewie, bo debile nasadzili tego przy każdej drodze
idź być durnym gdzie indziej
ty a tobie o co chodzi? dobrze mówi, jak nie na drzewie to w rowie 1,5x1,5m. wiem wiem, jak jedziecie w niedziele do kościoła to tatuś nie przekracza 50km/h a ty niewiele widzisz siedząc z tyłu
No i dobrze, że drzew nasadzili, bo przynajmniej można w cieniu pojechać. Jak ktoś jeździć nie umie w alejce między drzewami, to , PKS czeka. To, że Hołek miał wypadek na drzewie i teraz pierdoli, żeby wszystkie wyciąć w pizdu, to nie znaczy, że trzeba go słuchać.
Na ręcznej skrzyni by się zatrzymał przed płotem, bo by się silnik zadusił...
mi co się pierwsze rzuciło w oczy to ten tłusty łeb...
ja pierdole jak można nosić taki smalec na głowie?
ja pierdole jak można nosić taki smalec na głowie?
Ładnie jego auto Diabeł kierował znowu na drogę, na szczęście Anioł Stróż odwalił dobrą robotę
najbrzydszy z mustangów
W Polsce zginąłby na miejscu, bo przecież "dziadek nie po to drzewa sadził aby je teraz wycinali, przecież to nikomu nie zagraża".
mp_toujane napisał/a:
najbrzydszy z mustangów
Po pierwsze najbrzydszy: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2f/Ford_Mustang_convertible.jpg
Po drugie według mnie ten jest brzydszy:
carandvannews.co.uk/wp-content/uploads/2013/12/1312FordMustang.jpg
Ten jest najładniejszy:
cdn.stangtv.com/image/2012/05/DBStang09.jpg
Co nie zmienia faktu, że nawet FOX (pierwsza fota) z silnikiem 5.0 jest autem przyjemniejszym i pod niemal każdym względem lepszym niż 90% aut na polskich drogach. Pochwal się czym Ty jeździsz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów