Ładne miasto
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ten z 2:21 zapomniał, że nie ma samochodu czy co?
Motory są fajne, wiatr we włosach jak walniesz w ścianę to szybka śmierć...każdy polityk powinien mieć motor...
"A ja się pytam gdzie bohaterzy narodowi są którzy tak dzielnie aresztują mistrzów zbrodni w kioskach z telefonami masowej destrukcji "
Z tego co kojarzę, to to już dość stary filmik, i koleś który prowadził miał przejebane w związku z nim.
Z tego co kojarzę, to to już dość stary filmik, i koleś który prowadził miał przejebane w związku z nim.
na chuj ta "muzyka" ? zawsze mnie takie filmiki wkurwiają, chcialem uslyszeć dobry silnik a nie chujową muzykę
lewa w górę była tutaj wyjątkowo wysoko hehe ;d
No koleś daje rade, tylko czemu zamiast dźwięku silnika, jestem skazany by słyszeć jakieś gówno, co niektórzy nazywają muzyką :/
W Polsce nie każdy motocyklista się wita, szczególnie Ci bez prawka na ścigaczasz No ale taki kraj, taka mentalność.
P.s.
On wiezie pannę na plecach ;p na pewno zaliczył upojną noc po takim zachodzie słońca
P.s.
On wiezie pannę na plecach ;p na pewno zaliczył upojną noc po takim zachodzie słońca
No lipton, ja cały film czekałem aż się ktoś rozbije/zderzy/przewróci/połamie/pochlasta/zabije/uderzy/poociera/zakrwawi/ rozdupcy LUB jak coś się zepsuje/rozleci/zdekapituluje/pogniecie/połamie/wytryśnie/wybuchnie/spłonie/przestnie egzystować a tu... yyyy... no właśnie. Ja wiem że to nie hard ale to nadal jest SADISTIC od sadysty kurw!
Sadysta – osobnik zazwyczaj ludzki, któremu sprawia przyjemność dręczenie, nauczyciel.
Rodzaje sadystów
Męczyciele małych dziewczynek – sadysta podchodzi do dziewczynki bawiącej się w piaskownicy, podaje jej cukierek, a gdy dziewczynka go bierze i chce zjeść, sadysta zabiera cukierek i odchodzi śmiejąc się sadystycznie, a także czując sadyzm w sercu.
Męczyciele biedronek – sadysta zbiera biedronki z krzaczków, wsadza je do słoika, po trzech dniach wyjmuje te, co jeszcze żyją, i pozwala im gonić za kawałkiem listka z mszycami po stole, sadystycznie się uśmiechając, a potem je zjada.
Męczyciele innych osobników – sadysta związany uczuciowo z innym osobnikiem, niekoniecznie sadystą, zachęca drugiego osobnika do podjęcia współżycia seksualnego, a gdy drugi osobnik wreszcie się zgodzi, sadysta odmawia, mówiąc, że ma mecz, idzie do lodówki po piwo i wali konia przed telewizją.
Męczyciele psów – sadysta chwyta bezpańskiego psa za ogon i obraca nim w kółko aż pies zgłupieje. Sadysta cieszy się ze swojego uczynku i idzie na piwo z kolegami.
Sadysta – osobnik zazwyczaj ludzki, któremu sprawia przyjemność dręczenie, nauczyciel.
Rodzaje sadystów
Męczyciele małych dziewczynek – sadysta podchodzi do dziewczynki bawiącej się w piaskownicy, podaje jej cukierek, a gdy dziewczynka go bierze i chce zjeść, sadysta zabiera cukierek i odchodzi śmiejąc się sadystycznie, a także czując sadyzm w sercu.
Męczyciele biedronek – sadysta zbiera biedronki z krzaczków, wsadza je do słoika, po trzech dniach wyjmuje te, co jeszcze żyją, i pozwala im gonić za kawałkiem listka z mszycami po stole, sadystycznie się uśmiechając, a potem je zjada.
Męczyciele innych osobników – sadysta związany uczuciowo z innym osobnikiem, niekoniecznie sadystą, zachęca drugiego osobnika do podjęcia współżycia seksualnego, a gdy drugi osobnik wreszcie się zgodzi, sadysta odmawia, mówiąc, że ma mecz, idzie do lodówki po piwo i wali konia przed telewizją.
Męczyciele psów – sadysta chwyta bezpańskiego psa za ogon i obraca nim w kółko aż pies zgłupieje. Sadysta cieszy się ze swojego uczynku i idzie na piwo z kolegami.
zawsze się dziwiłem tym wszystkim ludziom na motorach co mi machali jak jechałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów