Filmik dla tych, którzy uważają, że jazda na rowerze nie dostarcza adrenaliny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przejażdżka po mieście - done
Przejażdżka po lesie - done
jeszcze tylko filmik z jakiejś imprezy i mogę uznać dzień za udany. Pięknie być no-lifem.
Przejażdżka po lesie - done
jeszcze tylko filmik z jakiejś imprezy i mogę uznać dzień za udany. Pięknie być no-lifem.
fajne rajtuzy, ale jak już chcesz się bawić w Down Hill (to było takie exkremalne cross coutry) to załóż sobie ochraniacze, większy amor i coś co ma zawieszenie z tyłu bo strasznie telepie.
Ja pierdole jak słyszę te komentarze to mnie kurwica bierze "nic się nie dzieje" no tak dla gimbusa czy tłuściocha nic się nie dzieje racja, ale ćwok jeden z drugim nie zrobiłby najłatwiejszego podjazdu swoim pierdolonym jubilatem czy wigry gadać każdy potrafi zapraszam w teren to pogadamy daje sobie łeb obciąć, że pierwszy zakręt na zjeździe i kurwa gleba takiego eksperta murowana!! To jest sport ekstremalny adrenalina jak się zapierdala prawie 50km/h w dół po wertepach ale oczywiście ja jeżdżę tylko 4 lata i się nie znam .... zapomniałem, że tu są fachowcy, którzy siedzą 18 godzin na dobę przed komputerem i znają się bo się naoglądali filmików na YT . to wszystko.
P.s. zjazd dobry nawet bardzo !
P.s. zjazd dobry nawet bardzo !
Wszystko może zapewnić jakieś emocje, rower to żadne wyróżnienie.
Jedyne emocjonujące przeżycie jakie mam związane z jazdą na rowerze to zobaczenie sikającej kobiety w parku w krzakach. Gdy robiłem dookoła niej 5 okrążenie zaczęła się wstydzić Ahh i kiedyś podczas zjazdy się wyjebałem i rozwaliłem łokcie i kolana paskudnie, od tamtej pory unikam takich rozrywek.
Jedyne emocjonujące przeżycie jakie mam związane z jazdą na rowerze to zobaczenie sikającej kobiety w parku w krzakach. Gdy robiłem dookoła niej 5 okrążenie zaczęła się wstydzić Ahh i kiedyś podczas zjazdy się wyjebałem i rozwaliłem łokcie i kolana paskudnie, od tamtej pory unikam takich rozrywek.
Wygląda ciekawie, ale niezbyt zachęcająco. Można sobie srogo jądra potłuc.
nie no w tym 2 filmiku jak się już wypierdoli to na miękkie ^^
na filmiku od razor 23444 kolo ladnie popyla. ja bym nie dal rady pewnie kierownicy nawet utrzymac na tych kamulcach
ludzie prawdę piszą trasa BIEDNA a co do Downhillu, to lepiej lenie paskudne, trenujcie łapy bo sezon rozpoczęty a CZARNA GÓRA pourywa wam łapy na ściance
znalazłem tą miejscówke naszesudety.pl/?p=artykulyShow&iArtykul=2084
sadistic.pl/zjazd-na-rowerze-vt108201.htm
A, ja znalazłem to za co koleś dostał piwa w Komentarzu....
A, ja znalazłem to za co koleś dostał piwa w Komentarzu....
MortiCRX napisał/a:
Ano ma do rzeczy całkiem sporo, gość na rowerze to naprawdę elita MTB, a odwalić tą trasę w takim tempie to prawdziwy majstersztyk. Rozumiem, że nie bawi cię to, że się nie połamał, nie zawinął na drzewie, ani nie zderzył z dziką świnią, ale jak dla mnie to naprawdę miło popatrzeć jak ktoś robi trasę 4 razy szybciej niż 99% rowerzystów, a w dodatku robi to bezbłędnie.
kurwac. nawet jak bedzie szyla ten sweter 10 razy szybciej niz wszystkie inne babcie i tak nie bede mial ochoty tego ogladac. i sama tematyka nie ma tu nic do rzeczy bo na przyklad filmik z posta @razor23444 jest w pytke, ale twoj jest kurewsko nudny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów