📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hipitutu napisał/a:
dejta spokój. Jak nikt sobie mordy nie rozbił to co to robi na sadolu ja sie pytam?
Jajco...
-------
jem_zwierzeta napisał/a:
Jakaś totalna chujnia. Typ zjeżdża sobie na rowerku i to ma być na sadola? Won z tym spiździałym rowerkiem stąd.
Chętnie bym zobaczył Twoje wyczyny...
Mare_Serenitatis napisał/a:
tryb Follow Me?
Czyli to jest autopilot? Przecież jako broń przyszłości to będzie wymiatać.
Jak ten dron n8e stracił zasięgu ,niezły sprzęt i operator mega
Człowiek trochę się łudził, że w którąś bramę się nie zmieści i będzie finał. Niemniej ładny przejazd.
Najlepszy to cameraman w tym filmie
Ładnie gościu popierdziela na składaku, ale teraz pomyślcie jak musi zapierdzielać ten kamerzysta... xD
dadar123 napisał/a:
Ktoś pięknie drona prowadzi
Dutch Drone Gods
Kriski napisał/a:
Większość takich za konkretną kaskę ma funkcję śledzenia.
Weź no to obejrzyj jeszcze raz i zastanów się co wypisujesz.
to nie jest żaden tryb follow me, czujniki nie są w stanie przy tak dużej prędkości zareagować w dronie - gość lata na manualu w okularach fpv i ma zajebistego skilla
Niech pokaże jak jedzie w drugą stronę! Pewnie by płuca wypluł na pierwszym podjeździe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów