Sukienka to nie jest najlepszy ubiór na motocykl.
Sukienka to nie jest najlepszy ubiór na motocykl.
Kurwa jaka spasiona dupa. Gościu musi mieć przejebane spalanie jako wozi takiego wieprza. Opływowa jak pionowa ściana.
No kurwa pedał...
Kurwa jaka spasiona dupa. Gościu musi mieć przejebane spalanie jako wozi takiego wieprza. Opływowa jak pionowa ściana.
Ty nigdy dupy nie widziałeś. A dupa twojego starego sie nie liczy.
Tak to jest całkowity przypadk
ty chyba pies że na kości lecisz xd
yyyyy.... Ten...
no i takie motopizdy to ja lubię piwko
Motopizda, dosłownie
Także tego.
PS. Jakiś czas temu był podobny filmik z podwiniętą sukienką na motorze, tylko że ktoś z boku filmował, ale nie mogę tego znaleźć. Pomoże ktoś?
Baba bez dupy to jak chlop bez kasy.
A ta dupcia jest olimpijska
PS. Jakiś czas temu był podobny filmik z podwiniętą sukienką na motorze, tylko że ktoś z boku filmował, ale nie mogę tego znaleźć. Pomoże ktoś?
sadistic.pl/ty-swintychu-vt501023.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów