Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mogę, dla was ten koleś jest pedałem, ponieważ postanowił wymyśleć coś bardziej oryginalnego, niż zaproszenie na kolację i zwykłe "wyjdziesz za mnie"? Jesteście tacy śmieszni, jak przy każdym filmiku jak ktoś pokazuje jakiś swój talent albo robi coś bardziej kreatywnego piszecie "ale pedał", "beznadziejny" etc.. Nie ważne już, czy to jest sadystyczne, czy nie, ale ten koleś był przynajmniej w stanie ruszyć tyłek i oderwać się od kompa/telewizji, żeby zrobić coś fajnego, a większość z was stać co najwyżej na odgrywanie saidsticowego doktora House'a, czy odgrzewanie dowcipów z tych wszystkich bashów, demotów i komixxów.
Nie łatwiej było powiedzieć, że jesteś zazdrosna?
Tak wiem zara bede jebanym pedałem bo to napisałem ale szczerze mam to gdzieś ;]
Musicale i cała ta zjebana choreografia sprawiają że chce mi się rzygać półmetrowym strumieniem zawartości żołądka.
Nie mogę, dla was ten koleś jest pedałem, ponieważ postanowił wymyśleć coś bardziej oryginalnego, niż zaproszenie na kolację i zwykłe "wyjdziesz za mnie"? Jesteście tacy śmieszni, jak przy każdym filmiku jak ktoś pokazuje jakiś swój talent albo robi coś bardziej kreatywnego piszecie "ale pedał", "beznadziejny" etc.. Nie ważne już, czy to jest sadystyczne, czy nie, ale ten koleś był przynajmniej w stanie ruszyć tyłek i oderwać się od kompa/telewizji, żeby zrobić coś fajnego, a większość z was stać co najwyżej na odgrywanie saidsticowego doktora House'a, czy odgrzewanie dowcipów z tych wszystkich bashów, demotów i komixxów.
Za takie tendencyjne komentarze powinno dawać się "wodę" a nie "piwo"
Musicale i cała ta zjebana choreografia sprawiają że chce mi się rzygać półmetrowym strumieniem zawartości żołądka.
to pamiętaj! nie POD tylko PRZED siebie, szkoda butów!
Dla mnie to było zajebiście sadystyczne bo tej piosenki się słuchać nie da.
Ale marudzisz. Nie chodzi o to czy ten koleś jest pedałem, czy nie. Te przejebane zaręczyny to jego sprawa, nie nasza, więc niech sobie robi co chce.
Tylko kurwa, CZEMU MUSIMY TO OGLĄDAĆ NA SADISTICU?!
To nie jest serwis słiiitlovveezzzzz.pl
"CZEMU MUSIMY TO OGLĄDAĆ NA SADISTICU?! "
Rozumiem, że ktoś za ciebie włączył ten filmik i siłą zmusił do oglądania.
Jak komuś za mało sadyzmu to won na harda, a jak muzyka się nie podoba to ją wyłączcie (przycisk w prawym dolnym rogu).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów