18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lolekmko11 2019-12-19, 18:36
radek225 napisał/a:

Ty śmieciu na szlifierce pojechałbyś tak samo za nimi. Do zobaczenia na hardzie. Puszkarz

Niemasz jaj by wsiąść na taką szlifierkę i to cie boli? Albo to że mamusia by cie wyjebala z tą szlifierka przez balkon co? A śmieć pizdeuszu to syn twojej Matki pozdrów ją i powiedz ze za chwilę będę niech wymyje makówe

Zgłoś
radek225 2019-12-19, 18:39 1
Lolekmko11 napisał/a:

Niemasz jaj by wsiąść na taką szlifierkę i to cie boli? Albo to że mamusia by cie wyjebala z tą szlifierka przez balkon co? A śmieć pizdeuszu to syn twojej Matki pozdrów ją i powiedz ze za chwilę będę niech wymyje makówe

Mam po prostu instynkt samozachowawczy i rozsądek, a to coś innego niż strach. Każda osoba na ścigaczu dla mnie to potencjalny zjeb i zabójca. Pal sześć jak ty albo któryś z twoich kumpli rozpierdoli się na szlifierce. Ale w 90% przypadków osoby twego pokroju zabierają jeszcze kogoś całkowicie postronnego ze sobą do piachu. Pluję na twój grób.
Zgłoś
Radbug 2019-12-19, 18:53
@Radek, Lolek

Prawko dostaje się po 18 roku życia, wiec sadząc po sposobie waszych wypowiedzi, obu wam jeszcze parę lat brakuje do tej "szlifierki"...

No chyba, ze obaj mówicie, o hulajnodze elektrycznej, to przepraszam.
Zgłoś
koolowsky 2019-12-19, 18:55 1
To jest filmik - manipulacja pisu żeby przepchnąć idiotyczny pomysł pierwszeństwa pieszych na pasach, a wy łykacie jak młode pelikany
Zgłoś
Lolekmko11 2019-12-19, 18:58
Radbug napisał/a:

@Radek, Lolek
Prawko dostaje się po 18 roku życia, wiec sadząc po sposobie waszych wypowiedzi, obu wam jeszcze parę lat brakuje do tej "szlifierki"...
No chyba, ze obaj mówicie, o hulajnodze elektrycznej, to przepraszam.

Znafco na tą szlifierkę w wieku 20 lat - jeśli masz już od co najmniej 2 lat prawo jazdy kategorii A2
24 lata - jeśli nie masz od co najmniej 2 lat prawa jazdy kategorii A2
Zgłoś
T................h 2019-12-19, 19:30 1
Wiewór napisał/a:

Gdzie to taka dzicz na drogach? Pewnie jakieś Podkarpacie czy inne zagłębie polskich intelektualistów.

Od Podkarpacia to się Wiewiór odpierdol
Zgłoś
Gitrix 2019-12-19, 19:34 2
W dupę uprzejmy kierowca na siłę chce uszczęśliwić dziecko i stwarza zagrożenie na niefortunnie umieszczonym przejściu dla pieszych. W takich sytuacjach inteligentny kierowca przejeżdża( wymusza czekanie człowieka przed pasami) i odsłania pieszego tym co jadą przed siebie bo to ruchliwa droga nie!Jak go zobaczą to się zatrzymają, Nie przez przypadek jest tam dodatkowy pas do skrętu w prawo. Przejście dla pieszych powinno być tam 50 m wcześniej!
Zgłoś
T................h 2019-12-19, 19:35 3
Lolekmko11 napisał/a:

Piękny ból dupy . Nie wiem jak można w ogóle jeździć na co dzień ścigaczem... W pozycji złamanej strzelby non stop. Nie miałem nigdy nawet ochoty jeździć czymś takim. Co innego motocykle typu Triumph, Enfield czy inne BMW.
Zgłoś
lordindycznik 2019-12-19, 19:48 4
Matt napisał/a:

Ciekawe jak inni mają widzieć pieszych jak tym stoi vanem. I macha pewnie rękoma przez szybę chuj wie co takiemu chodzi.

Człowieku jeśli posiadasz prawo jazdy to za ten komentarz powinieneś je stracić baranie,

Dwa pasy w jedną stronę i koleś obok hamuje przed przejściem dla pieszych to na 100 % przepuszcza pieszego i TY jako kierowca jadący pbok niego masz jebany obowiązek się zatrzymać ,a nie go wyprzedzać. Poczytaj przepisy zanim zaczniesz się pienić jabany ćwoku

chocho napisał/a:

Trochę chujowo zaprojektowane to przejście i skrzyżowanie. Gość stoi na prawym pasie tylko do jazdy w prawo. Pasy są za blisko skrętu, każdy myśli że zatrzymał się bo coś jest za zakrętem.
Jakby kilka osób minęło go z lewej to by znaczyło że te kilka osób jest kiepskimi kierowcami. Jak wszyscy tak jadą to znaczy że jednak droga jest źle zaprojektowana.

następny któremu należy zabrać prawko, to że stado baranów jedzie na pałe to nie znaczy że skrzyżowanie jest złe, ludzie nie wiedzą jak jeżdzić i tyle w temacie
Zgłoś
radek225 2019-12-19, 19:50 2
Lolekmko11 napisał/a:

Ja pluje twojej starej na patelnię zanim wejdę. Ty kurwo pół mózgu jebany to przez takich jak ty i te zjeby z materiału giną ludzie na tych twoich slifierkach. Takich chroni puszka cwelu, i dlatego nie patrzcie na pieszych i innych uczestników drogi? Siostra mojej żony kurwo zginęła przez takiego skurwysyna jak ty matko jebco. Miała 9 lat. Ludzki śmieciu.

Naucz się panować nad emocjami, dziecinko. Te 30 lat które podałeś to chyba suma zera i trójki, i tyle lat masz w rzeczywistości. Piszesz jak emocjonalnie roztrzęsiony nastolatek. A jak masz problem z trzymaniem nerwów na wodzy, to udaj się do psychologa lub psychiatry. W XXI wieku korzystanie z ich usług to żaden wstyd. Czuję wrana nosem.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-12-19, 20:05 2
koolowsky napisał/a:

To jest filmik - manipulacja pisu żeby przepchnąć idiotyczny pomysł pierwszeństwa pieszych na pasach, a wy łykacie jak młode pelikany

Co Ty kurwa pierdolisz??? Dla każdego normalnie myślącego to dowód, że to co chcą wprowadzić to kurewsko hujowo pizdowaty pomysł. Po prostu kultura jazdy w Polsce (i często kultura włażenia na przejście) jest na takim poziomie, że to spowoduje wzrost zdarzeń na przejściach... Choć my ucieszymy się większą ilością rodzimych materiałów na hardzie
Zgłoś
lordindycznik 2019-12-19, 20:05 3
@ up radek225, lolekmko

Piękny obraz kreujecie Panowie . Wasze wyzwiska pokazują jak mało szacunku mamy do siebie jako użytkownicy polskich dróg. niema znaczenia czym sie poruszacie tylko w jaki sposób.

W całej tej motoryzacji chodzi o to, by czerpać radość z jazdy, a nie napinać się że jestem kozak bo jeżdzę super autem czy super motocyklem. Jak dorośniecie to może zrozumiecie o to co w tym wszystkim biega.
Zgłoś
Lolekmko11 2019-12-19, 20:23
radek225 napisał/a:

Naucz się panować nad emocjami, dziecinko. Te 30 lat które podałeś to chyba suma zera i trójki, i tyle lat masz w rzeczywistości. Piszesz jak emocjonalnie roztrzęsiony nastolatek. A jak masz problem z trzymaniem nerwów na wodzy, to udaj się do psychologa lub psychiatry. W XXI wieku korzystanie z ich usług to żaden wstyd. Czuję wrana nosem.

Bo wkurwia mnie taka gadka takie barana jak ty że każdy na moto to zjeb bez wyobraźni. Więc nie pierdol farmazonow. Ty tak samo się zesrales jak napisałem o puszkach dlaczego? Bo wrzuciłem cię do takiego wora jak ty wszystkich pasjonatów 2 kółek? I do Pana wyżej moto bmw, triumph, komar, kingway, ducati, Yamaha, ktm czy wiesz ale to wszystko moto. I ja jakoś na swojej cebrze nie jeżdżę ciągle w pozycji leżącej chyba nigdy nie jeździłes lub nawet nie siedziałeas na moto. Ale za bycie zjebami piwko pedałki
Zgłoś
J................k 2019-12-19, 20:39 1
chocho napisał/a:

Trochę chujowo zaprojektowane to przejście i skrzyżowanie. Gość stoi na prawym pasie tylko do jazdy w prawo. Pasy są za blisko skrętu, każdy myśli że zatrzymał się bo coś jest za zakrętem.
Jakby kilka osób minęło go z lewej to by znaczyło że te kilka osób jest kiepskimi kierowcami. Jak wszyscy tak jadą to znaczy że jednak droga jest źle zaprojektowana.

Bo kutas jebany stoi jak pizda zamoast przejechac a tak to zasłania pieszego i ztylu nikt go nie widzi.
Zgłoś
T................y 2019-12-19, 21:04 1
sedziazgred napisał/a:

Jeśli widzisz auto stojące lub zatrzymujące się przed przejściem dla pieszych , to co to się oznacza ?

Przed przejściem, to wiadomo, ale tutaj masz pas do skrętu w prawo i nikt się nie przygląda po co cymbał stoi. Zasłonił dzieciaka samochodem i dziwi się, że nikt się nie zatrzymuje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem