📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
taka przekopka ze 2 gosci zostalo na smierc pobitych
andrzej_1981 napisał/a:
co to Polska wieś ? czy rosja ? (specjalnie z małej)
@ wiem przymiotnik powinien być z małej ale Ja piszę zawsze Polska z dużej i huj
Głąbie, napisałeś raptem trzy zdania a zrobiłeś błędów jak turecki sprzedawca kebabów, który mieszka w Polsce od 6 miesięcy.
Po pierwsze ośli łbie, nie z małej tylko małą literą. Po drugie, zasady pisowni polskiej w dupie mają twoje sympatie czy wrogość wobec narodów i zawsze nazwy narodów pisze się wielką/dużą literą (ale na pewno nie z dużej)
Po "co to" nie ma przecinka. Z resztą nie tylko w tym miejscu brakuje przecinka.
Zdanie rozpocząłeś małą literą, przed znakami zapytania postawiłeś spację, po znaku zapytania ponownie zacząłeś zdanie małą literą.
Napisałeś "Ja" w środku zdania dużą literą i jeszcze na końcu ten huj przez samo h.
Jesteś tumanem kurzu jakich mało i lepiej abyś nigdy więcej nie pisał nic publicznie, bo wstyd jak chuj dla reszty narodu.
dawac nazwe nuty kurwy bo was zapierdole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów