EudezetReprezent napisał/a:
B-B spoko dla ciebie chujowy dla mnie zajebisty,teraz obejzalem jeszcze niby freestyle tego gospela ten to jest dopiero chujowy,ostry ma moze za madre teksy dla ciebie moze nie dorosles
Nooo taaaa "za mądre teksty"? No to poproszę jakiś jego "mądry" tekst z free !
Ja pamiętam to:
"nie chce się sprzedać tak jak Górniak bo jedyne co wiem to że Górniak mnie wkurwia, a dlaczego? Bo ma krzywą pizde, ta pizda zakracza ziomuś o mielizne"
albo
"gdy pożeram frytkę patrzą się na mnie krzywo, a frytka, była tu i w barze, posuwał ją Franciszek kozak w autokarze"
No kurwa wysokich lotów freestyle ...
Idz sie kurwa utop idioto.
OSTR na free pierdoli o niczym byle się rymowało.
Endiegs napisał/a:
Haha w czasach gimbazy słuchałem rapu i jarałem sie tymi białymi murzynami, ale gdy wziąłem do ręki gitarę i uświadomiłem sobie jak trudno jest cokolwiek stworzyć na instrumencie, zrozumiałem, że byle knypek może być raperkiem. Wystarczy jakiś kradziony bit i bełkot z rymami dokładnymi. Do tego w większości kawałków pierdolą o tym samym, a jak od czasu do czasu ktoś nawinie coś mądrzejszego to wszyscy walą sobie konia krzycząc "jaki zajebisty przekaz".
A co do freestylu to rzeczywiście trzeba mieć trochę umiejetności, ale bez przesady. Poskładałbym tych OStrego, Łoniaka i innych ulicznych poetów z palcem w dupie. Pozdrawiam.
Chyba sobie sporo wiek zawyżyłeś w profilu.
Po pierwsze gówniarzu zobacz sobie w Mój profil ile mam lat !
Jestem ostatnim rocznikiem który szedł starą ścieżką edukacji czyli 8 klasowa szkoła podstawowa.
Wieć kurwa mać jaka gimbaza w wieku 35 lat ?!
Po drugie i najważniejsze zesrałbyś się, a nie sklecił byś nawet dwóch linijek bez "uje" i "chuje" (Z resztą nagraj coś "chętnie" posłucham)
Po trzecie nazywaj kutasa jak tam chcesz, ale walenie konia to nie jest granie na gitarze.
Po czwarte: Usiądź nawet przed komputerem i zrób jakiś dobry bit (pewnie nie wiesz że nie wszystkie podkłady w rapie są robione na kompie ale czego można wymagać od dziecka)
A na koniec to pokażprzyklady "pierdolenia o tym samym"
Chuja słyszałeś, w dupie byłeś a nawet gówna nie widziałeś !
Powinni ci w tym gimnazjum łeb w kiblu spuścić może byś się ogarnął !
bobuniek napisał/a:
To jest ustawione!!!
w taki sposob ze ucza sie tesktow, sami sobie je pisza, dlatego mowia do siebie chlopie itp, zeby nie rymowac z ksywkami i maja zawsze w zapasie jakies rymy, a pozniej jak przychodzi co do czego, to udaja Freestyle, tak samo byl temat o baterii slonecznej, a nawet o niej nie wspomnial, mmmmm wypas:P oczywiscie uzywaja ksyw, no i odpowiadaja na freestyle, ale z nim nie rymuja, mowi ze nie jest cichopek, ok, ale nie ciagnal tego. gdyby chociaz rapowali o czyms co sie wydarzylo przed chwila, a nie teksty a anusa o nie wiadomo czym:)
Ty też chuja wiesz o free !
Jasna sprawa że free się trenuje, więc prosta sprawa że wiele rymów jest wyuczonych, ale sztuką jest przez minute nawijać pod bit którego się nie zna wcześniej a do tego często na temat !
Nie każdy rym pasuje do podkładu !
Posłuchaj WBW a potem się wypowiadaj. Masz tutaj -> /watch?v=Llpxi6e-1_I | /watch?v=aHMziU7jefY