Duszno wewnątrz? Pootwierajmy okna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eunstachy napisał/a:
@up o kurwa mistrz ekspertów się znalazł
Niby czemu wątpliwe? Bo samolot nie jest w stanie osiągnąć prędkości ponad 340 m/s ? Czy jaki chuj?
Jest wstanie osiągnąć, ale Tobie chyba się pomyliło 340m/s z 340km/h, ewidentnie widać, że nie osiągnięto tutaj ponad 1200 km/h. Rozpoczęto przyspieszanie i to bardzo szybko ale nie jest to prędkość dźwięku - obejrzyj filmiki pokazujące osiągnięcie prędkości dźwięku. Wywalić okna potrafi częstotliwość jaką uzyskuje szkło, ta częstotliwość występuje około 0,5 Macha ( jest to równie poprawne co Mach 0,5 ).
Filmik o UFO to dron nagrywający pokaz z powietrza dla telewizji.
4hitch napisał/a:
Jest wstanie osiągnąć, ale Tobie chyba się pomyliło 340m/s z 340km/h, ewidentnie widać, że nie osiągnięto tutaj ponad 1200 km/h. Rozpoczęto przyspieszanie i to bardzo szybko ale nie jest to prędkość dźwięku - obejrzyj filmiki pokazujące osiągnięcie prędkości dźwięku. Wywalić okna potrafi częstotliwość jaką uzyskuje szkło, ta częstotliwość występuje około 0,5 Macha ( jest to równie poprawne co Mach 0,5 ).
Filmik o UFO to dron nagrywający pokaz z powietrza dla telewizji.
prędkość dzwieku określana jako MACH to (zależne od warunków atmosferycznych itp) ok 1200km/h, samoloty misliwskie osiągają 2krotność tej wartości, a są nawet takie które zapierdalają szybciej. Więc o czym ta gadka?
Na filmie widać że dzwięk jest za samolotem, bo dociera do widza po jego przelocie, więc oczywiste jest że zapierdala szybciej od dzwięku.
Wypadające szyby z okien mistrzostwo^^
4hitch było siedzieć cicho po pierwszym wpisie, przynajmniej wyglądało na pomyłkę, a nie że jesteś idiotą.
haha,
4hitch,
Zajebiscie jest nie mieć racji, ale dalej przekonywać innych że się ją ma?
Jak typowy muslim...
4hitch,
Zajebiscie jest nie mieć racji, ale dalej przekonywać innych że się ją ma?
Jak typowy muslim...
A gdzie masz stożek to nie jest 1 mach i słychać jak samolot nadlatuje więc nie leci szybciej od dźwięku a jebnięcie jest bo nagrywane klapkiem i wzdłuż osi lotu samolotu. Samochód też słyszysz ciszej jak jedzie do ciebie niż od ciebie.
4hitch napisał/a:
Jest wstanie osiągnąć, ale Tobie chyba się pomyliło 340m/s z 340km/h,
Szanowny Panie, nic się nie pomyliłem. Prędkość dźwięku wynosi (około, bo to zależne od ciśnienia, temperatury i wilgotności powietrza) 340 m/s. Nawet samolot pasażerski (concorde) jest (a raczej był) w stanie osiągnąć prędkość ponad dźwiękową.
a teraz spierdalaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów