Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ciekawe, czy żadnej zwary nie będzie? Z tego co widzę nie wyciągnął bebechów na czas malowania i pewnie nie zabezpieczył szczelin wentylacyjnych, żeby mu farby nie nawaliło do środka na laminaty
pewnie. tylko ty byś na to wpadł geniuszu.
nic się nie stanie bo te farby nie przewodzą. Gorzej z wentylatorami, łożyska się wytłuką jak będą mieć łopatki zapaćkane. A efekt całkiem całkiemCiekawe, czy żadnej zwary nie będzie? Z tego co widzę nie wyciągnął bebechów na czas malowania i pewnie nie zabezpieczył szczelin wentylacyjnych, żeby mu farby nie nawaliło do środka na laminaty
co za kiczowate gówno
Kurwa pajacu ile razy mam powtarzać zdemontuj te lustra w domu..
Chuj nie talent, takich typów jak ten jest masa w miejscowościach wypoczynkowych, cały czas malują do znudzenia tylko jakieś planetki, cały czas jeden schemat do ogarnięcia w jeden dzień przez KAŻDEGO. Szacuneczek jeśli ktoś umie tak szybko namalować cokolwiek, ale jak widzę typów z gazetami szprejami i pokrywkami od garnków malujących jakieś kosmosy i zafascynowanych tym ludzi to mnie śmiech ogarnia.
dam Ci nawet tydzień ok? po czym wstawisz tu swoje dzieło robione właśnie tą techniką. wiesz z karteczką ze swoim nickiem. jeżeli będzie choć trochę podobne to przyrzekam usunę to konto i już nigdy tu nie wejdę ok?
bo jesteś jebanym leniem trzepiącym sobie 3 razy dziennie przed monitorem.
poszperałem na kanale tego kolesia
znajdz na fejsie : "Samuel Białkowski Create" i wejdz w albumy 'drawings' albo 'teddy'
to są jego prace i zamknij paszczę śmierdzielu. nie każdy kto maluje planetki (chociażby dlatego, ze mu się to kurwa podoba musi być pozbawiony kreatywności). ale to i tak do ciebie nie trafi, więc trzep sobie dalej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów