18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Winterstorm 2014-02-26, 17:29
Kurwa, dobry piercing nie jest zły i może fajnie wyglądać, ale tutaj to coś (kobieta tak nie wygląda) ma po prostu najebaną na twarzy kupę żelastwa, bez żadnego ładu i składu.
Zgłoś
ulifont 2014-02-26, 17:38 1
ten portal już upadł niżej od cygana. Wrzucanie jakieś gówno z vivy czy mtv dla upośledzonych małoletnich kurew.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
magisterbibendi 2014-02-26, 17:56 5

Next.
Zgłoś
seven_one_one 2014-02-26, 18:02 2
I tak puści się za jabola
Zgłoś
wyczes2231 2014-02-26, 18:12
Nie taki diabeł straszny, jak się wymaluję
Zgłoś
sramdozlewu 2014-02-26, 20:51 1
Jak mnie wkurwia ten brytyjski akcent.
Zgłoś
gimi84pl 2014-02-26, 21:54
Program nazywa się "Snog marry avoid"

jak by co, to ja nic nie wiem.
Zgłoś
sorra18 2014-02-26, 22:15
Dobry cyc a reszte sie dorobi i wszystko przejdzie
Zgłoś
uber_kox 2014-02-26, 22:28
Kurwa mać. Przez całe życie słyszałem tekst: "z gówna bata nie ukręcisz" :|
Zgłoś
buzi_to_za_mało 2014-02-26, 23:01
Ej a jak jej wyjęli te kolczyki to jej tam dziury zostały? Teraz jak będzie zupę jeść to będzie się jej wylewać tymi dziurami. Chyba że będzie językiem je zatykać, ale tak ze 4 dziury... Musi mieć dodatkowy język
Zgłoś
jebackfc 2014-02-26, 23:14
Szkoda, ze nie wrzuciles calego programu, bo pozniej zazwyczaj obczajaja ludzi po jakims tam czasie i wtedy sie okazuje czy daja rade czy wrajacaja do poprzedniego wygladu.

Wnioskuje po jej akcencie, ze to liverpool a program to "snog, marry, avoid". Ide szukac, bo jestem ciekawa
Zgłoś
mare30ks 2014-02-27, 14:03
kurwa jakies eksponaty z cyrku pospierdalaly?

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów