Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierdolniety czy nieletni ? Za moich czasow za kopanie lezacego na solowce 1 na 1 w srod facetow bys dostal wpierdol zanim bys zdarzyl noge podniesc a ty takie cos nazywasz wymierzaniem sprawiedliwosci xD ? kurwa w jakim ja swiecie zyje .....
Nie zesraj się zaraz. Żyłem w tych samych czasach i jak przychodziło co do czego to ci wszyscy wyznawcy ulicznych zasad nagle zapominali czym jest honor.
Więc wróć do swojego oblepionego plakatami Marka Citki pokoju i wspominaj sobie dalej jak to było (przynajmniej z hip hopowych piosenek swoich dziecięcych idoli)
Nie zesraj się zaraz. Żyłem w tych samych czasach i jak przychodziło co do czego to ci wszyscy wyznawcy ulicznych zasad nagle zapominali czym jest honor.
Więc wróć do swojego oblepionego plakatami Marka Citki pokoju i wspominaj sobie dalej jak to było (przynajmniej z hip hopowych piosenek swoich dziecięcych idoli)
W dupie byles gowno widziales albo zyles w jakiejs jebanej melinowni z kurwami bez zasad a hip hopu nigdy nie sluchalem nie zmienia to faktu lamusie ze za takie zachowanie kopy na ryj i do poprawczaka moze sie naucza kurwiszcza !
Wg Iwony Liszczyńskiej z biura prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu: "(...)jedna z napastniczek ma już na koncie inne pobicia, była nawet w zakładzie poprawczym. Policjanci ustalili pokrzywdzoną nastolatkę, zidentyfikowali również sprawczynie pobicia. To nieletnie w wieku 16 i 15 lat." Obie zostały zatrzymane.
Nie wiem, jak inni, ale ja uważam, że za recydywę, powinna być kara śmierci. Bez względu na wiek. Lekarstwa na raka, i tak, taka patusiara, nie wynajdzie. Szkoda pieniędzy podatników na utrzymywanie tego ścierwa w poprawczaku.
E tam kara śmierci kolego, może w głowie mają siekę, ale są 16+ więc chętnie bym się nimi zaopiekował.
Mam piwnicę, łańcuchy, kłódki, etc. Oczywiście to tylko tak dla beki piszę, ale przynajmniej do czegoś by się naddały 😇
W sumie to niech się hartują przez przyjazdem inżynierów
Nie ma nic głupszego niż dojrzewające dziewczęta
Nie ma nic głupszego niż osobniki twojego pokroju w Internecie. Takie jak ty potrafią jedynie obrażać w necie, a na żywo byś się zsikał w majtki przed tymi 15 latkami.
kobiety? dzisiaj to może z 5% płci bez penisa zasługuję na takie określenie,
Co za idiotyczny komentarz wysrałeś. Nie wierzę że można coś tak durnego napisać.
Zawsze mnie zastanawiało skąd się biorą takie zapędy żeby kogoś aż tak gnoić. To chyba jakieś patologiczne zachowania z domu wyniesione bo innej opcji nie widze ;d
Wg. mnie pierwszą przyczyną jest to że "mi się należy". Rodzice roszczeniowi którym się wszystko należy. To dobrze widać w szkołach jak roszczeniowa patologia odnosi się do nauczycieli. Od razu zaznaczę że nie pracuję w szkole bo pewnie by mnie szybko wywalili. Jestem starej daty. Dzieci to widzą "że wszystko mogą, wszystko im się należy, świat jest ich, nie mają obowiązków tylko prawa. Te dziewczyny powinny dostać sromotny wpierd..ol i jeszcze to powinno być umieszczone w sieci dla przykładu. I tu mamy kolejny problem. Zaraz wyskoczy jakaś spie.rd-lina umysłowa i będzie rozprawiać o prawach itp. To jest przyczyna tej patologii. Nie wiem czy jest to celowe niszczenie społeczeństwa czy po prostu zbyt długo żyjemy w pokoju i dobrobycie czego efektem jest brak selekcji naturalnej pozytywnej.
Wg. mnie pierwszą przyczyną jest to że "mi się należy". Rodzice roszczeniowi którym się wszystko należy. To dobrze widać w szkołach jak roszczeniowa patologia odnosi się do nauczycieli. Od razu zaznaczę że nie pracuję w szkole bo pewnie by mnie szybko wywalili. Jestem starej daty. Dzieci to widzą "że wszystko mogą, wszystko im się należy, świat jest ich, nie mają obowiązków tylko prawa. Te dziewczyny powinny dostać sromotny wpierd..ol i jeszcze to powinno być umieszczone w sieci dla przykładu. I tu mamy kolejny problem. Zaraz wyskoczy jakaś spie.rd-lina umysłowa i będzie rozprawiać o prawach itp. To jest przyczyna tej patologii. Nie wiem czy jest to celowe niszczenie społeczeństwa czy po prostu zbyt długo żyjemy w pokoju i dobrobycie czego efektem jest brak selekcji naturalnej pozytywnej.
W normalnym domu to od rodzicow powinna dostac srogi wpierdol a po nim iść przepraszać ;d
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów