Brawo dla tego gościa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ktoś wrzucił gówno na sadola.. po ch*uj drążyć temat?
ŻADEN polityk nie jest godny mojego głosu w najbliższych wyborach. Może jest parę sympatycznych, albo inteligentnych wyjątków, ale każdy jest przyciśnięty programem swojej partii.
Także tego.. Myślę, że powinniśmy sami założyć jakiś klub, partię i sami wejść do parlamentu..
Także tego.. Myślę, że powinniśmy sami założyć jakiś klub, partię i sami wejść do parlamentu..
rokus43 napisał/a:
nic tylko trzeba glosować na Korwina on z nimi zrobi porządek.....
chuja zmieni jego zdaniem przetrwają "silniejsi" w społeczeństwie do tego jest zbyt pojebany w różnych kwestiach aby "szaraczki" na niego zagłosowały. żeby nie było nie jestem za zjebanym skurwysyńskim po chujowym pis i innego gówna które jest obecnie.
Dwie sprawy:
Kto by nie był byłby ten sam cyrk tylko małpy inne,
Druga:
Jak takie kurwy mogą patrzeć w lustro i udawać,że nic się nie dzieję jak mogą nie widzieć nienawiści innych ludzi,krzywy jaką im wyrządzają jak ich dzieci mogą wiedzieć,że ich starzy to kurwy bez serca i umiaru?niektórych dzieciaki to takie same kurwy w sumie co śpią na kasie a dalej po hajs ryje pchają.Ludzie kurwa znajcie umiar nawpierdalaliście się?Dajcie też najeść się innym przecież korona z głowy wam nie spadnie chyba,że chcecie zapisać się na kartach historii jako kurwy co zniszczyły i wysprzedały ten kraj! A zapomniałem to wy wraz z chujowatymi mediami mówicie jaka jest prawda,historia i co jest rzeczywistością.
Śmierć kurwom bez honoru,plującym na nasz naród! Chuj wam w dupę politycy kurwy bez zasad.
Kto by nie był byłby ten sam cyrk tylko małpy inne,
Druga:
Jak takie kurwy mogą patrzeć w lustro i udawać,że nic się nie dzieję jak mogą nie widzieć nienawiści innych ludzi,krzywy jaką im wyrządzają jak ich dzieci mogą wiedzieć,że ich starzy to kurwy bez serca i umiaru?niektórych dzieciaki to takie same kurwy w sumie co śpią na kasie a dalej po hajs ryje pchają.Ludzie kurwa znajcie umiar nawpierdalaliście się?Dajcie też najeść się innym przecież korona z głowy wam nie spadnie chyba,że chcecie zapisać się na kartach historii jako kurwy co zniszczyły i wysprzedały ten kraj! A zapomniałem to wy wraz z chujowatymi mediami mówicie jaka jest prawda,historia i co jest rzeczywistością.
Śmierć kurwom bez honoru,plującym na nasz naród! Chuj wam w dupę politycy kurwy bez zasad.
A co jeśli on jest podstawiony i tylko odgrywa swoją rolę sprawiając, że wyborcy znów popatrzą przychylniej na politykę?
no zadał pytania i co?
dopóki nie zobaczę skutków, a nie samych działań, nigdy nie uwierzę w Polaków.. w politykę nie będę się pchał, ale wszystkie takie działania będą miały moje poparcie.
dopóki nie zobaczę skutków, a nie samych działań, nigdy nie uwierzę w Polaków.. w politykę nie będę się pchał, ale wszystkie takie działania będą miały moje poparcie.
Panie i Panowie, zostawcie swoje polityczne poglądy i opinie na stronach przeznaczonych do takiej dyskusji, to jest SADISTIC , forum poświęcone humorowi w internecie. Proszę Was, nie napinajcie się tak
chodziłem z tym gościem do równoległej klasy w liceum, ale nic z tego nie wynika, więc nie wiem co tu mądrego napisać.
kielbasem napisał/a:
chodziłem z tym gościem do równoległej klasy w liceum, ale nic z tego nie wynika, więc nie wiem co tu mądrego napisać.
To po co to piszesz?
kielbasem napisał/a:
Nie będę wypowiadał się na temat poglądów politycznych ale powiem jedno, hasło końcowe mnie zniszczyło
Nie kradnij, rząd nie lubi konkurencji
Nie kradnij, rząd nie lubi konkurencji
Co za pierdolec, Kaczosław zrobiłby to samo. Ryży chuj jest "be" ale kto mu pozwala tak se poczynać? Sam nie może więc...
popełni samobójstwo
Pis do władzy i cyrki hahaha a co masz teraz ?! Cyrk na kolkach i to mony pythona stary.. Leczcie sie ludzie.... wszystko tylko nie po i lewaki..
przyjdą wybory a ciemnota i tak powie " a co mam na kaczora głosować" bo przecież kurwa w Polsce są tylko 4 partie, no ja pierdole jak ta komuna umysłowa wreszcie się skończy to może wtedy coś tu się zmieni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów