📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Filozof zasrany, pierdoli głupoty a co poniektórzy ludzie się tym kurwa zachwycają...
Krytyk, czy Tsubasa.
Zgadnij który ssie kutasa?
Zgadnij który ssie kutasa?
Jedzie po Tsubasie, bo sam pewnie oglądał Magiczne lustereczko czy coś tam takiego
Cienki, dobry dla dziesięciolatków, dla mnie zwyczajnie gówniany dowcip. I niestety, ale anime przeznaczone dla dzieci, więc też nic ciekawego, chociaż, jak już erniii napisał, wychowywała lepiej, niż dzisiejsze "wynurzenia".
o świętach też ma coś do powiedzenia
w sumie ciężko się z nim nie zgodzić momentami
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
w sumie ciężko się z nim nie zgodzić momentami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów