Majo rozmach!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Majo rozmach! "--> o Matko Boska
Stary sposób. W odległych czasach jako takiego poziomu TVN był pogram Celnicy. Kiedyś pokazywali jak jechał transport drewna z Litwy (albo innego gówna) do Norwegii (WTF od razu podejrzane) i o dziwo jechał przez Polskę. Celnika chodził z młotkiem i sprawdzał każdy bal. OFC znaleziono pół tira papierosów.
1:35 murzyn (afroamerykanin - przepraszam) podpierdziela paczke.
@Sycylijczyk
To so papierosowce
@Preeezes
To na bank nie są świerki. Środek bardziej przypomina kolorem topole ale to też na bank nie jest topola. Po korze może i iglak. A i wyraźnie widać że było wydrążone i zaklejone.
To so papierosowce
@Preeezes
To na bank nie są świerki. Środek bardziej przypomina kolorem topole ale to też na bank nie jest topola. Po korze może i iglak. A i wyraźnie widać że było wydrążone i zaklejone.
Po pierwsze - jak oni to tam wjebali?
Po drugie - jakim cudem oni to znaleźli ?
Po drugie - jakim cudem oni to znaleźli ?
JIN LING mają w sobie azbest
pewnie wzieli ich na wage i okazalo sie ze zamiast 10t wazy 5t i skad ta waga ?
pewnie do Polski jechały
Kupiłem raz ten syf na mecie w akademiku z ukraińskiego przemytu. Palić się tego gówna nie dało..
jingi lingi ladna siepe robia w plucach ale na metach zawsze w dobrych cenach
Tak mi się przypomniało.
Te Jin Ling'i śmierdzą, jakby zamiast tytoniu były w nich paznokcie i włosy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów