chyba w trosce o chłopaka, nie będzie mu pasztet dupskiem przed nosem kręcił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stabilq napisał/a:
Pener, jakby Ci tylko dała, to byś pierdolił bez namysłu, o ile masz czym
Nie każdy rucha wszystko co popadnie. Dla niektórych figura kobiety musi być chłopcze jasno określona, inaczej nie opcji o pukanku. JA osobiście preferuje kobiety szczuplutkie, nie szkielety, ale szczupłe. I takiej jak ta pani z filmiku nawet bym nie dotknął. Fakt faktem nie zawsze są super ładne, ale taki już gust że najważniejsza rzecz bym poszedł z panną do łóżka to figura i nie chodzi o cycki.
latino babka ma jak najbardziej dobre kształty i wcale nie powiedziłabym ze ma czegoś za dużo no chyba że ciebie jarają tylko kości
czym to jest nagrywane, że obraz "pływa"?
Nie wiem co ludzie widzą w takich obwisłych tyłkach. Tyłeczek ma być jędrny a nie tłusty. A jak widzę fajną kobietę ze specjalnie wytłuszczonym dupskiem to zbiera mi się na rzyganie.
1. Tak tylko wypowiem się, że jak dla mnie:
a) zdziwiłem się, że komuś się Fiona spodobała... bo ja rozumiem, że czasem ktoś lubi u laski większy tyłek... mówi się: "jest za co złapać" , ale wy widzieliście jej nogi ? I wgl... to jest tragedia... ja bym jej nie dotknął.
b) filmik ogólnie mnie zniesmaczył i cały czas oglądał to, ze zniesmaczoną miną, ale jak usłyszałem pianie w 0:54 to się uśmiechnąłem!!
a) zdziwiłem się, że komuś się Fiona spodobała... bo ja rozumiem, że czasem ktoś lubi u laski większy tyłek... mówi się: "jest za co złapać" , ale wy widzieliście jej nogi ? I wgl... to jest tragedia... ja bym jej nie dotknął.
b) filmik ogólnie mnie zniesmaczył i cały czas oglądał to, ze zniesmaczoną miną, ale jak usłyszałem pianie w 0:54 to się uśmiechnąłem!!
~Dziad z Lasu
Taaa, apetyczny. Taka ilość słoniny wystarczyłaby na rok.
znajdz sobie dziewczyne a nie krytykujesz inne.
Taaa, apetyczny. Taka ilość słoniny wystarczyłaby na rok.
znajdz sobie dziewczyne a nie krytykujesz inne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów