Nie obchodzi mnie kto zaczął
Nie obchodzi mnie kto zaczął
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No kurwa gratuluje czarnemu! Laska dostała ostrzeżenie a i tak wyciągnęła łapy, białorycerz spermiarz chciał bronić i dostal w pizde
Dobra, dobra, już się nie zesraj z tymi swoimi gratulacjami. O ile zawsze rozumiem sytuacje, jak laska dostaje w drugą stronę za uderzenie chłopaka, to w tej sytuacji chyba mamy pewne nieporozumienie. Po pierwsze, to na tym filmiku wygląda na to, że te zwierzęta zagrodziły dla niej wyjście z klasy i nie chciały jej wypuścić. Po drugie, dingu przed zajściem wyraźnie już się napalał na taką czynność oblizując rytualnie dłoń i nawet jak jej oddał, to mógł jej sprzedać zwykłego lepa, w szczególności, że ona dosłownie go macnęła, a nie od razu wybijać połowę klawiszy. Ale czego oczekiwać od małp, na pewno nie tego, że zrozumieją fizjologię człowieka. A później biała babka będzie chodziła z jakimiś tikami na twarzy z powodu uszkodzonych nerwów mięśniowych. Nie żeby było mi jej jakoś szczególnie żal, ale szkoda w tak głupi sposób się oszpecać. W samej klasie nie lepiej. Inne zwierzerzęta rzuciły się do walki, ale później doprowadziły do rozdzielenia. A co na betoniarki? Stoją i patrzą się ulańce.
No kurwa gratuluje czarnemu! Laska dostała ostrzeżenie a i tak wyciągnęła łapy, białorycerz spermiarz chciał bronić i dostal w pizde
zapewne za ten czyn zamoczy, stąd taka determinacja
Życzę ci żeby twoja stara tak wygarnęła w pizdę i tak pewnie nie zrozumiesz o co chodzi bo już widzę po twoim wpisie że nie ruchasz, nie myjesz fiuta pod skórą dupę podcierasz 2 listkami papieru jesteś gruby i jebie od ciebie potem... Tfuuu że takie coś się musiało urodzić w Polsce.
znalazł się lovelas czarnuchów, zawsze winny jest nigga nie ważne co kto zrobił to i tak winny jest czarny i koniec kropka
Dobra, dobra, już się nie zesraj z tymi swoimi gratulacjami. O ile zawsze rozumiem sytuacje, jak laska dostaje w drugą stronę za uderzenie chłopaka, to w tej sytuacji chyba mamy pewne nieporozumienie. Po pierwsze, to na tym filmiku wygląda na to, że te zwierzęta zagrodziły dla niej wyjście z klasy i nie chciały jej wypuścić. Po drugie, dingu przed zajściem wyraźnie już się napalał na taką czynność oblizując rytualnie dłoń i nawet jak jej oddał, to mógł jej sprzedać zwykłego lepa, w szczególności, że ona dosłownie go macnęła, a nie od razu wybijać połowę klawiszy. Ale czego oczekiwać od małp, na pewno nie tego, że zrozumieją fizjologię człowieka. A później biała babka będzie chodziła z jakimiś tikami na twarzy z powodu uszkodzonych nerwów mięśniowych. Nie żeby było mi jej jakoś szczególnie żal, ale szkoda w tak głupi sposób się oszpecać. W samej klasie nie lepiej. Inne zwierzerzęta rzuciły się do walki, ale później doprowadziły do rozdzielenia. A co na betoniarki? Stoją i patrzą się ulańce.
Ciężko przyznać że czarny postąpił słusznie co xD nic nie sugeruje że ktokolwiek zagradza wyjście, a oblizuje bo ewidentnie ją wcześniej ostrzegał że jeżeli go uderzy to jej odda (a oddał jej z należytą siłą)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów