Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak powinno byc
Jebany probodzcz robi z siebie męczennika .. .
Czekam na wbijanie do domu policji aby sprawdzić czy się odpowiednio podtarłem.
albo wam na wigilie wbiją bo za dużo osób i łamanie obostrzeń Plandemicznych
Mam w dupie co robią z tym księdzem, nikogo nie krzywdzą więc co mnie to - ale tutaj macie idealny przykład tego co wszyscy pochwalający to chcieli czyli państwo policyjne.
Pół roku temu u mnie w mieście dostały cwele cynk, że ktoś handluje narkotykami. Ale nie wiedzieli dokładnie kto. 8 mieszkań dosłownie wywrócili do góry nogami, poodsuwali meble, powywracali stoliki, szuflady i ubrania wyjebali na ziemię... Oczywiście nie posprzątali.
Jeszcze mógłbym to zaakceptować, nawet wbili do 2, czy tam 3 patologicznych rodzin. Ale kurwy niebieskie babci, która już do 90 dobija zrobili taki sajgon w domu...
Nic tylko wziąć te psiarśkie ścierwa i żywcem zakopać...
A no i zapomniałbym - kompletnie nic nie znaleźli.
Mam w dupie co robią z tym księdzem, nikogo nie krzywdzą więc co mnie to - ale tutaj macie idealny przykład tego co wszyscy pochwalający to chcieli czyli państwo policyjne.
przyrównałeś podcieranie dupy z epidemią. brawo ty.
logika takich ludzi jak ty:
- maseczki? Nie! to okradanie mnie z wolności! państwo policyjne!
- 17% dochodowego i 21% vat? to już jest ok, byle nie maseczki, bo maseczki to zło
są dużo słuszniejsze powody do walki z państwem, maseczki zdecydowanie nie są jednymi z nich.
Pół roku temu u mnie w mieście dostały cwele cynk, że ktoś handluje narkotykami. Ale nie wiedzieli dokładnie kto. 8 mieszkań dosłownie wywrócili do góry nogami, poodsuwali meble, powywracali stoliki, szuflady i ubrania wyjebali na ziemię... Oczywiście nie posprzątali.
Jeszcze mógłbym to zaakceptować, nawet wbili do 2, czy tam 3 patologicznych rodzin. Ale kurwy niebieskie babci, która już do 90 dobija zrobili taki sajgon w domu...
Nic tylko wziąć te psiarśkie ścierwa i żywcem zakopać...
A no i zapomniałbym - kompletnie nic nie znaleźli.
ale poczytaj komentarze, nagle policja bohater bo atakuje religię której tak modne jest nienawidzić (nie jestem katolem - po prostu nie bawi mnie nienawiść do czujejś wiary jeśli nie krzywdzi ona innych)
Ludzie ci są jak chorągiewki, teraz klaszczą a gdyby to był ich ksiądz/imam/pop to hwdp na 100%.
Bawi mnie to bardzo bo idą ciekawe czasy i takie akcje bedą się działy w naszych domach.
przyrównałeś podcieranie dupy z epidemią. brawo ty.
bo moja srajtaśma ma dla mnie więcej wartości niż ta wasza plandemia - masz czytaj bo smierdzi od ciebie pastelink.net/1z94s
beka z Was którzy tak się jaracie tą akcja policji, ciekawie czy będziecie się tak cieszyć jak Wam w nowy rok albo inne święta wjebią się na kwadrat bagiety ma podstawie jakiegoś chujowego rozporządzenia
o to to
Powinni od razu wsadzać w kaftany razem z tymi ograniczonymi umysłowo wyznawcami. To są ludzie chorzy psychicznie bredzą coś o pejsatych mesjaszach i żydowskich gospodarzach.
Powinieneś wpaść pod tramwaj spierdolino umysłowa ! Dziadek uprawiał sobie magię z babciami, ale to nie znaczy że trzeba go targać za brak maseczki.
bo moja srajtaśma ma dla mnie więcej wartości niż ta wasza plandemia - masz czytaj bo smierdzi od ciebie
o to to
twoja srajtaśma ma taką samą wartość jak twoje zdanie oraz zdanie wszystkich innych niedowiarków do kupy z płaskoziemcami i antyszczepionkowcami. wszyscy jesteście siebie warci.
btw jestem jednym z tych który miał te cięższe objawy wraz z zagrożeniem życia. sam po sobie wiem że można to bagatelizować i mówić że "to mnie nie dotyczy, bo jestem kurwa specjalny", ale kiedy dojdzie się do etapu w którym walczysz o każdy oddech i boisz się zasnąć, bo boisz się że przestaniesz oddychać, to takie zjeby jak ty i ich wypociny tylko człowieka wkurwiają. wkurwiają że tacy ograniczeni ludzie w ogóle się wypowiadają i rozsiewają dezinformację i brednie.
twoja srajtaśma ma taką samą wartość jak twoje zdanie oraz zdanie wszystkich innych niedowiarków do kupy z płaskoziemcami i antyszczepionkowcami. wszyscy jesteście siebie warci.
btw jestem jednym z tych który miał te cięższe objawy wraz z zagrożeniem życia. sam po sobie wiem że można to bagatelizować i mówić że "to mnie nie dotyczy, bo jestem kurwa specjalny", ale kiedy dojdzie się do etapu w którym walczysz o każdy oddech i boisz się zasnąć, bo boisz się że przestaniesz oddychać, to takie zjeby jak ty i ich wypociny tylko człowieka wkurwiają. wkurwiają że tacy ograniczeni ludzie w ogóle się wypowiadają i rozsiewają dezinformację i brednie.
widać że nawet linku nie otworzyłeś a juz oceniasz. Jest to praca ponad 200 osób zbierających info o tym że koronka to jedna wielka ściema.
To co mówisz mozesz sobie zmyślać aby poprzeć agrument - nikt na śłowo tutaj nie wierzy ciołku. Czytaj a nie gadaj pierdół.
jacy kurwa płasko ziemcy? jacy antyszczepionkowcy? ładujesz do jednego wora bo jesteś ograniczony czy ta twoja koronka juz mózg usmażyła?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów