18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Przesadził
u................t • 2011-07-05, 11:03
Ale faza japierdole

Zgłoś
u................t 2011-07-08, 10:59 1
@up
No i odezwał się mistrz sadistica który wrzuca filmiki Dragon balla .Nie zakładaj się jeśli nie masz pewności,bo wiele możesz stracić.Co do skutera to właśnie chciał bym mieć,przynajmniej nie musiał bym codziennie stać w jebanych korkach.Wysil się następnym razem,no chyba że to szczyt Twoich możliwości
Ps.Widzę że Białystok,nie masz czasami mamy o imieniu Grażyna?
Zgłoś
Kaśka 2011-07-08, 16:24 7
ulthart napisał/a:

Co do skutera to właśnie chciał bym mieć,

Chcesz skuter? Moplik lepszy

Z tłumaczeniem dla goroli
Zgłoś
Tasior 2011-07-08, 20:15
Kasiu dzięki...może dzięki temu troszkę was zrozumie
Zgłoś
eu4yaon 2011-07-11, 12:31 2
zazdrosze mu, sam bym odpłynął tak jak on przy tej muzie
Zgłoś
Lares86 2011-07-11, 13:05
Kurwa, jak ja nie cierpie takich ćpanych imprez. Rzygać mi sie chce. Acha to laska co tam prubowała tańczyć, to pierwszy raz widzę taką deskę.
Zgłoś
kuba13 2011-07-11, 13:20
zajebista muzyka, żeby słuchać trzeba się naćpać
Zgłoś
Passea88 2011-07-11, 13:48 1
Ja protestuje przed nazywaniem tego muzyką. To obraża moje uczucia religijne!
Zgłoś
MateuszMmz 2011-07-11, 14:04
Może był pijany i chciał się dostać na peron 9 i 3/4
Zgłoś
Tekyu 2011-07-11, 16:06
Passea88, super. kogo to obchodzi?
Zgłoś
Passea88 2011-07-11, 16:58
@Tekyu... Napewno nie ciebie na siłę śmieszny imprezowy napierd@laczu...
Zgłoś
Tekyu 2011-07-11, 20:55
Cos nowego Probuj dalej
Zgłoś
AngelusNL 2011-07-11, 22:19 1
psy i roznego rodzaju goa trance sa miodzio miałem okazje być na jednej z nielegalnych imprez z taka muzyka na moje urodziny serdecznie polecam, zabawa w lesie ktory swieci w ultrafiolecie
Zgłoś
d................9 2011-07-13, 23:57
Za dużo ketaminy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów