📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak nisko musiał upaść saidstic, że takie filmiki są na głównej...
Cytat:
@ Zdrojak to nie jest prowokacja, ten koleś jest z mojego osiedla(niestety) na co dzień też jest popie**olony, na niego pedałek mówimy bo co chwile dupe pokazuje ;___;
huahah, uśmiałem się z tego. ale z przesłaniem się zgadzam.
Jego "genialne" produkcje pojawiały się z jekieś 3 lata temu, po czym ucichł, więc to raczej nie trolling
Gnoyek1990 napisał/a:
To nie ten koleś który szukał dziewczyny w internecie żeby się z nią rozwijać intelektualnie?
To chyba jej nie znalazł, bo jak widać nie rozwinął się intelektualnie.
Wyglada identycznie teraz kiedy juz rozwinal sie intelektualnie szuka dziewczyny ktora pomoze mu sprawic zeby na swiecie był pokoj... w ogole to on ma jakies filmiki jeszcze ? jak sie nazywa on czy tam jego kanal ?
to lepsze
Tak to chłopak Oksany
Koleś zachlał widocznie wczoraj pałe jak nie jeden z nas i na kacu wygłasza swe "mądrości" zanim resztki mocy z niego ulecą
Wasili852 napisał/a:
\ w ogole to on ma jakies filmiki jeszcze ? jak sie nazywa on czy tam jego kanal ?
Na yt ja850, ale nie ma zadnych nowych wymysłów tam, wszystko sprzed 3 lat. Przypuszczam ze mu odlączyli neta albo zabrali kamere w domu, kiedy zdali sobie sprawe że robi z siebie upośledzonego cymbała na skale wieksza niz osiedlowa
Co to jest? SadKwejk?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów