Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
🔥 Akrobatka - teraz popularne
W ostatnim tygodniu. (Licząc od 17 Listopada)

Oczywiście nie są to wszystkie przestępstwa które miały miejsce. Filmik autorstwa Katarzyny Sokołowskiej .

P.S Wstawiam to nie z nienawiści do Ukraińców, tylko po to by uświadomić ludziom ile tych przestępstw jest. A to na prawdę garstka z wymienionych. Możecie pisać, że Polak za granicą taki sam, albo Polacy robią to samo w Polsce. Szczerze chuj mnie to obchodzi, ale jeśli ukrainiec jeździ najebany, robi burdy, to niech wraca do kraju lub na front. A nie zanieczyszcza nam powietrze.

Zmieniono 1 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Mosze_Borcuch Wczoraj 20:29 3
Driver19cm napisał/a:

Tak z ciekawości, ile rubli płacą za posta ? Ile kilogramow cebuli na miesiąc? Jakieś onuce w premii?

O tym właśnie napisałem wcześniej, przy okazji zero kontrargumentów poza powyższymi. Tak przy okazji - onuce były stałym elementem ruskiego chłopstwa. Którzy się do nich zaliczają, masz powyższej Teraz kartoszku z cibulku na tiepło, bo mi się wysypują spod zlewu.
Zgłoś
Driver19cm Wczoraj 20:48 1
Mosze_Borcuch napisał/a:

O tym właśnie napisałem wcześniej, przy okazji zero kontrargumentów poza powyższymi. Tak przy okazji - onuce były stałym elementem ruskiego chłopstwa. Którzy się do nich zaliczają, masz powyższej Teraz kartoszku z cibulku na tiepło, bo mi się wysypują spod zlewu.

Zero polskiej składni i gramatyki. Koniecznie popracuj nad tym

Ps. Mamy wyjebane co było stałym elementem ruskiego chłopstwa. To wasz problem, ruska onuco

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Bmwf10520 Wczoraj 20:48
gall-kg napisał/a:

no teraz wiecie czemu putin i tępi !!a wy ich wpuściliście dokraj!! i za zatrudnienie takiego palicie pracodawcom kasę! a polaczek niech serdaka!!

A zastanowiłeś się czemu każdy nas w dupę jebie?
Takiego Tuska to nawet nie wołają dla ściemy na spotkania.

Rzekł bym
Przyganiał kocioł garnkowi.
Zgłoś
Takafura Wczoraj 21:03 1
BlackSadolRazor napisał/a:

A, no i może powiesz, że te przestępstwa się nie wydarzyły?
Uwielbiam takich czopków jak Ty 😀

Tak się robi tępą propagandę, wrzuca sie kilka faktów, bez porównania, analizy i jakiejś rzeczowej syntezy.
Nikt nie próbuje ich negować.
A w temacie czopków - wnioski masz z dupy dzieciaku.
Zgłoś
BlackSadolRazor Wczoraj 21:05 2
Takafura napisał/a:

Tak się robi tępą propagandę, wrzuca sie kilka faktów, bez porównania, analizy i jakiejś rzeczowej syntezy.
Nikt nie próbuje ich negować.
A w temacie czopków - wnioski masz z dupy dzieciaku.

Ale co Ty chcesz porównywać i analizować stary ujku? To, że ukry w Polsce jeżdżą najebani, ćpają, rozpierdalają mienie i jeszcze śmieją Ci się w żywe oczy? 😅
Zgłoś
WielebnySpawacz Wczoraj 21:15 1
Driver19cm napisał/a:

Uwielbiam temat ukraincow. Ruski troll wrzuca temat ukraiński, koniecznie zaznaczając, że nie jestem ruskim trollem, a później wysryw sadolowych, ruskich kont. Sami się kłócą, sami dyskutują. Ha ha ha
Jebana ruska, prymitywna propagdana

Ty to tak na poważnie piszesz?
Zgłoś
mlotnakacapy Wczoraj 21:18
Mosze_Borcuch napisał/a:

odpowiadaj na pytanie bez dyskusji qurwo
Zgłoś
paclawek Wczoraj 21:28
A jebac ich
Zgłoś
AdrianoItaliano Wczoraj 21:36
Jebac kurwy ukraińskie won do okopow Putin ich naprostuje
Zgłoś
Clistwood Wczoraj 21:40
Pani lektor jak się dobrze przysłuchać to ma obcy akcent. Nie żebym skurwysynów bronił
Zgłoś
anubis90 Wczoraj 21:42 3
Mosze_Borcuch napisał/a:

Widać, że nawet tu nie brakuje kochasi Upadliny, i tej kurwy Zełenskiego.
Wystarczy tylko, że powiesz coś złego o Upadlinie, i zaraz będą cię nazywać ruskim agentem itp
Jesteście żałośni.
I jebać Upadline.
Zgłoś
Archibald_Cunningham Wczoraj 21:48
Najpierw piszesz, że nic do nich nie masz, a późnej coś o zanieczyszczaniu powietrza przez nich.
Zgłoś
teracki675 Wczoraj 22:15
pamiętajcie że jesteśmy w trakcie wojny hybrydowej z rosją która chce nas Polaków skłócić między sobą,tworząc różne filmiki,pisząc rożne komentarze ,w celu wywołania agresji między nami ,oraz sianiu nienawiści ,a wróg jest jeden ,pisanie przez nich nienawistnych komentarzy anty ukrainie nie ma na celu tylko i wyłącznie sprawić że będziemy ich nienawidzić ,ale również żeby nas skłocać miedzy sobą i tworzyć konflikty z dupy ,które nie mają kompletnie sensu ,pozdrawiam i nie odpisuję na komentarze ponieważ ich nie widzę
Zgłoś
bobro Wczoraj 22:47 2
Driver19cm napisał/a:

Tak z ciekawości, ile rubli płacą za posta ? Ile kilogramow cebuli na miesiąc? Jakieś onuce w premii?

Dlaczego admini nie wypierdalają kont ukraińskich propagandystów? Już mnie to powoli wkurwia i męczy. Jest tu całkiem sporo kont, które jedyne co robią, to wrzucają zjebane filmy podpisując zawsze, że to ruscy i napierdalaja każdego Polaka w komentarzach, który tylko powie coś nie tak o ukraincach. Przecież to niemożliwe żeby jakiś zwykły zjeb bezinteresownie aż tak zaciekle bronił swojej swołoczy i wszędzie ruskich widział. Chyba zgłoszę to do jakiegoś abw czy coś, bo chuj mnie strzela od tych pierdolonych propagandystów.

[ Dodano: 2024-11-26, 22:51 ]
teracki675 napisał/a:

pamiętajcie że jesteśmy w trakcie wojny hybrydowej z rosją która chce nas Polaków skłócić między sobą,tworząc różne filmiki,pisząc rożne komentarze ,w celu wywołania agresji między nami ,oraz sianiu nienawiści ,a wróg jest jeden ,pisanie przez nich nienawistnych komentarzy anty ukrainie nie ma na celu tylko i wyłącznie sprawić że będziemy ich nienawidzić ,ale również żeby nas skłocać miedzy sobą i tworzyć konflikty z dupy ,które nie mają kompletnie sensu ,pozdrawiam i nie odpisuję na komentarze ponieważ ich nie widzę

Póki co to jedyna wojna jaką mamy na sadolu to ta z ukraincami, którzy nas bez przerwy od ruskich wyzywają.
A pies jebał jednych i drugich, to polski portal więc niech się od nas odpierdolą bo to nie nasza wojna. Się kurwa odezwać nie można, bo zaraz 5 kont będzie cię jebać od ruskich, a do tego każdy w tym samym stylu wypowiedzi i w takim samym jednym kontekście.
Zgłoś
Takafura Wczoraj 22:51
BlackSadolRazor napisał/a:

Ale co Ty chcesz porównywać i analizować stary ujku? To, że ukry w Polsce jeżdżą najebani, ćpają, rozpierdalają mienie i jeszcze śmieją Ci się w żywe oczy? 😅

Wiesz kochanieńki, taką składankę można zrobić o każdej nacji która nas odwiedza. Począwszy od Niemców, Hamburgerów, Skośnych itp.
Może ( wątpię) tego nie widzisz, ale dołączasz do zacnego grona począwszy od o. Rydzyka robiącego materiał o "Przystanku Woodstock" do TVN dokumentującego marsz 100 tyś. faszystów 11 listopada.
Ps. Zawsze trzeba analizować i porównywać to co widzisz i słyszysz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem