Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
W ostatnim tygodniu. (Licząc od 17 Listopada)

Oczywiście nie są to wszystkie przestępstwa które miały miejsce. Filmik autorstwa Katarzyny Sokołowskiej .

P.S Wstawiam to nie z nienawiści do Ukraińców, tylko po to by uświadomić ludziom ile tych przestępstw jest. A to na prawdę garstka z wymienionych. Możecie pisać, że Polak za granicą taki sam, albo Polacy robią to samo w Polsce. Szczerze chuj mnie to obchodzi, ale jeśli ukrainiec jeździ najebany, robi burdy, to niech wraca do kraju lub na front. A nie zanieczyszcza nam powietrze.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
anubis90 2024-11-27, 13:24 6
vass napisał/a:

Putin jest z nich dumny. W Polsce mieszka ponad milion Ukraińców wiadomo różni są ludzie cały przekrój. Tak samo o Polakach w każdym innym państwie gdzie Polaków jest dużo można by taką kronikę zrobić. Dobrze, że większość uczciwie pracuje i nie stwarzają problemów.

Dumny to pewnie jest ten niewdzięczny skurwiel Zełenski.
Nasi głupi politycy traktują go jak bohatera, zaś tych ukraińskich patusów i brudasów przyjmują z otwartymi ramionami, zapewniając im lepsze socjalne niż nam, Polakom. Teraz te kurwy ukraińskie czują się u nas jak u siebie, co widać po ich zachowaniu w naszym kraju.
Wstyd mi za nasz kraj, i jego politykę.
Powinni splunąć na Ukrainę, i tych wszystkich banderowców.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2024-11-27, 17:28
Kozłastopa napisał/a:

Nóż zostawiłem w spodniach z kapturem, a wtedy akurat nie padało więc nie.
A no, statystykii nie kłamią, hah.
A wiecie co mówi ukrainka po gwałcie?
-50zł się należy.

No kurwa nie popisaleś się. 😔
Zgłoś
KozYoŁ 2024-11-27, 19:34 1
@Bestia_z_cricolandu:

Weź mi lepiej powiedz, jak dostałeś tyle kurwa 2369 piw w takim czasie, a nie. Dawaj receptie!
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2024-11-27, 19:40 1
Kozłastopa napisał/a:

@:
Weź mi lepiej powiedz, jak dostałeś tyle kurwa 2369 piw w takim czasie, a nie. Dawaj receptie!

Jestem uroczy:)
Zgłoś
KozYoŁ 2024-11-27, 19:47 1
@Bestia_z_cricolandu: Kupujesz lajki klepane parówką w ekran, z krajów 3ciego świata, za nielegalnie zdobyte Boliwary... ot co, a nie mnie tu na ładne oczy robisz .
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2024-11-27, 19:49
Kozłastopa napisał/a:

@: Kupujesz lajki klepane parówką w ekran, z krajów 3ciego świata, za nielegalnie zdobyte Boliwary... ot co, a nie mnie tu na ładne oczy robisz .

Klepie własną parówką z fake kont
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-11-27, 20:45 1
guliusz napisał/a:

To dawaj tą listę , pierdolisz jak poseł z platformy który podaje dane z dupy wzięte .

Ty ciulu umiesz czytać po polsku ze ZROZUMIENIEM ??? Jaką qrva listę idioto ? LISTY tępaku, LISTY GOŃCZE !!!! Niedorobiony intelektualnie jesteś, skoro nie umiesz znaleźć takich publikacji, oficjalnych, policyjnych....DOSTĘPNYCH W NECIE.
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2024-11-27, 23:33
bobro napisał/a:

Dlaczego admini nie wypierdalają kont ukraińskich propagandystów? Już mnie to powoli wkurwia i męczy. Jest tu całkiem sporo kont, które jedyne co robią, to wrzucają zjebane filmy podpisując zawsze, że to ruscy i napierdalaja każdego Polaka w komentarzach, który tylko powie coś nie tak o ukraincach. Przecież to niemożliwe żeby jakiś zwykły zjeb bezinteresownie aż tak zaciekle bronił swojej swołoczy i wszędzie ruskich widział. Chyba zgłoszę to do jakiegoś abw czy coś, bo chuj mnie strzela od tych pierdolonych propagandystów.

A mnie męczą posty szkalujące Ukraińców.

byku8899 napisał/a:

Chcecie zobaczyć skalę to sobie wejdźcie na stronę komendy policji w zakładkę poszukiwani. Kurwa tam to zobaczycie ile tego jest …. Dopiero tam patrząc zobaczycie jaki jest rozmiar problemu.

Weszłem i od groma tam jest z Gruzji ale ukraińca żadnego nie widziałem.
Zgłoś
spawarka_inwertorowa 2024-11-27, 23:38 1
Dżepetto napisał/a:

Won od Ukraińców

...
Komentarz w temacie black friday • Wysłany: Dzisiaj 21:09 • Post ID: 6834144
Wy polacy byliście i będziecie frajerami
...

powiedzcie mi drodzy sadole kim jest "Dżepetto" ?

"Dżepetto" , puttana, robaccia, liquame, nie wróżę ci dlugiego szczesliwego zycia feccia marcia...
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-28, 10:38 2
darek1234 napisał/a:

Wot i ruSSka sabaka się odezwała. Lepszego tranlatora kacapSSki psie nie masz?

a czym ty kacapku z upainu od niego się różnisz? dla każdego Polaka niczym się nie różnicie mykola, kazdy w Polsce wie, że ukrainiec i ruski to brat po bracie na jednym warsztacie
Zgłoś
RodrigoCortez 2024-11-28, 13:08
3 lata co to za kara ? To jest obraz dla Polaków żeby taki Ukr śmieć jeszcze żył za nasze pieniądze, sznur na łeb albo deportacja na front, na pierwszą linię.
Zgłoś
vad14 2024-11-28, 14:12
Jestem ukraincem i popieram pomysł żeby za przestępstwo wypierdalać z kraju.
Tez mnie wkurwiaja chociaz polska patalogia potrafi nawet lepiej bawić się
Zgłoś
darek1234 2024-11-28, 18:02
POLTERGAIST napisał/a:

a czym ty kacapku z upainu od niego się różnisz? dla każdego Polaka niczym się nie różnicie mykola, kazdy w Polsce wie, że ukrainiec i ruski to brat po bracie na jednym warsztacie

Każdy w Polsce wie, że największy bandyta dla Polaka to ruSSek. Każdy Polak wie, ale poltercipa nie
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-29, 9:38 1
darek1234 napisał/a:

Każdy w Polsce wie, że największy bandyta dla Polaka to ruSSek. Każdy Polak wie, ale poltercipa nie

wiem mykola, ze bolą cię onucki jak to słyszysz, ale napisze jeszcze raz, ruski i ukrainiec to brat po barcie na jednym warsztacie, dla Polaków jesteście dokładnie tym samym a to że się wzajemnie obecnie utylizujecie jest dla Polski jak najbardziej korzystne nawet biorac pod uwagę fakt że musimy za to zapłacić 170 miliardów.
Zgłoś
darek1234 2024-11-29, 18:47
POLTERGAIST napisał/a:

wiem mykola, ze bolą cię onucki jak to słyszysz, ale napisze jeszcze raz, ruski i ukrainiec to brat po barcie na jednym warsztacie, dla Polaków jesteście dokładnie tym samym a to że się wzajemnie obecnie utylizujecie jest dla Polski jak najbardziej korzystne nawet biorac pod uwagę fakt że musimy za to zapłacić 170 miliardów.

Widzisz, wańka, jak zaczynają onuce śmierdzieć to ci to nie przeszkadza. Ukraińcy walczą z twoją zarazą, ale ty chwalisz swoich. Daj więcej filmów jak twoi bracia mordują innych
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem