📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zamiast tej oklepanej formułki która wstawiłeś pod filmikiem, mogłeś z łaski swojej napisać, że akcja ma miejsce w ostatnich 10 sek.
To, że napiszesz, że szukałeś i nie znalazłeś nie uchroni Cię w żaden sposób przed ewentualnym warnem. Więc na przyszłość to sobie daruj a w opisach pisz użyteczne informacje
To, że napiszesz, że szukałeś i nie znalazłeś nie uchroni Cię w żaden sposób przed ewentualnym warnem. Więc na przyszłość to sobie daruj a w opisach pisz użyteczne informacje
złe autorytety ma.
@marczak666
chuj z tym, czy było, czy nie. to, że szukasz, jest twoim obowiązkiem, więc lepiej pisać "nie szukałem, to nie znalazłem" i modom prace ułatwić
@marczak666
chuj z tym, czy było, czy nie. to, że szukasz, jest twoim obowiązkiem, więc lepiej pisać "nie szukałem, to nie znalazłem" i modom prace ułatwić
bo wszyscy z was byli poważni zawsze siedzieli w okularkach i kraciastych koszulkach i nigdy sie nie wygupialiście ;P
mam nadzieje ze juz nie wstal
Rozumiem , jakby dziecko napie*dalalo głową w rytm metalu , albo chociaż hard rocka , ale nie , musiał tańczyć i śpiewać do britney spears.Pierwsze oznaki homoseksualizmu?
to cos Wam powiem ten mały nie żyje...po tym jak go przestraszyła chłopiec dostał zawału..i nie przeżył..kobietę posadzili o nieumyślne spowodowanie śmierci własnego dziecka.
ten chłopiec nie żyje...po tym jak matka go przestarszyła, chłopiec dostał zawału a matke posądzono o nieumyyślne spowodowanie śmierci.
ten chłopiec na tym filmiku dostał zawału i nie żyje...
ten chłopiec nie żyje...po tym jak matka go przestarszyła, chłopiec dostał zawału a matke posądzono o nieumyyślne spowodowanie śmierci.
ten chłopiec na tym filmiku dostał zawału i nie żyje...
Ciekawe, jak by przerobić ten filmik i gdzieś tam wstawić Pedobeara .
Powiedzieli Ci, co w latach 199x sami słuchali Britney i czytali Bravo.
mamoooooooooooooooooooo, kurwaaaaaaaaaaaaa! jak mogłaś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów