Ciekawa reakcja pandy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Darksaider napisał/a:
Tyś kurwa widział pandę, jak świnia niebo.
A tyś posta walnął, że normalnie:
Nigdy w życiu bym nie powiedział, że to panda. Firefox bardziej pasuje
PPeja wytłumaczył co jest czym i 3 godziny później mamy nagle całą masę zoologów
Brawo, genjiusze, tak dalej!
Esham napisał/a:
A już miałem hejtować autora
http://pl.wikipedia.org/wiki/Panda_mała
siba napisał/a:
To jest panda mała nieuki. Dobrze napisał.
bolszewik napisał/a:
@Darksaider ogarnij dupę, to że Ty znasz tylko jedna pandę, nie znaczy że nie ma innych.
Pan kapitan napisał/a:
Brawo, genjiusze, tak dalej!
krecik napisał/a:
a już myślałem, że gimbaza przyrody nie miała w podstawówce.
Po prostu żyli bez Animal Planet, biedne ludzie.
Jeszcze rok i poziomem komentarzy dorównacie yt i samosi. Dlaczego ludzie mówią/piszą gdy nie mają nic do powiedzenia? Nie zamieniajcie się w kobiety.
Dobra teraz dla idiotów: [Panda mała] to nie młoda [panda duża] tylko inny gatunek z rodziny pandowatych. Zaznaczyłem nawiasami żeby ledwo czytająca cześć społeczeństwa sobie poradziła z natłokiem słów "mały" i "duży" (całe dwa).
A zwrot "Tyś kurwa widział pandę, jak świnia niebo." jest dosyć przejrzysty - tu tłumaczenie: świnie nie mogą spojrzeć w górę, istnieje nawet powiedzenie "widział jak świnia niebo".
Dobra teraz dla idiotów: [Panda mała] to nie młoda [panda duża] tylko inny gatunek z rodziny pandowatych. Zaznaczyłem nawiasami żeby ledwo czytająca cześć społeczeństwa sobie poradziła z natłokiem słów "mały" i "duży" (całe dwa).
A zwrot "Tyś kurwa widział pandę, jak świnia niebo." jest dosyć przejrzysty - tu tłumaczenie: świnie nie mogą spojrzeć w górę, istnieje nawet powiedzenie "widział jak świnia niebo".
Wystarczyło spojrzeć na tagi, a nie robić z siebie idiotę. Ale widocznie kilku delikwentów woli kogoś zgnoić, zamiast spojrzeć czy przypadkiem ten ktoś nie ma racji.
Kij wam w dupę.
Kij wam w dupę.
Japonia, wiec pewnie nie panda tylko pokemony
Czerwona Panda.
Zreszta czerwona jak moj ziekony kutas.(Slonik)
Zreszta czerwona jak moj ziekony kutas.(Slonik)
To coś chyba nie przeżyłoby na wolności. W przyrodzie jest tak, że jak jakieś zwierzę jest na tyle głupie, żeby w obliczu zagrożenia przewrócić się na plecy i odsłonić brzuch, to wypruwa mu się flaki.
Piwo dla autora. Nie za filmik, ale za to że pół sadistica ztrolował z tą "pandą małą". No i za walory naukowe, bo ilu wiedziało, że nazwa jednej z najsłynniejszych przeglądarek nie jest z dupy wzięta, tylko od prawdziwego zwierza?
"salmonellas, gumis312, judasz152, Pro21, Kaef, Szczepol, iHadToGo, PiotrTAG, generalitalia88, Heser, Garnet, majkelson, aktom, Taslam, pitarturbull1987, cyzex112, siwik95, Kubus11, Poncho, abfab, PlusEV, bielak930, siwielec29, dendys93, tomii666, Spalecidom, lasyk, Feragas, Panterusmaximus, NWC, WPR, patryk_fan, Kwakens, combo, kikutnik666, juki, upbeat, li53cz3k, Przemyslav83, FsiumZium, bubek00, fantomasik, Schabik, teken, mmaarreekk, karol23, janstar, mieszko_944, lordskarpecior, klaaaudia, bujaszaka, jedman, mare30ks, Szprotka, bullett, byczu, Otto93, paździerzowy, Łysy Brokuł, asdjako, Obligard, pudel89, zajete1, Taimsz, cezar43, partyzant1357, Davidzior, Areen, Damieeen, worms249, szerszeh, MoTIko, FreeM, ArtiFo, kurczak94, mlekozklasa"
Lista debili
Lista debili
bolszewik napisał/a:
@Darksaider ogarnij dupę, to że Ty znasz tylko jedna pandę, nie znaczy że nie ma innych.
Sorry dla mnie panda to panda a nie jakieś rude gówno, co wygląda jak szop, wybaczam Ci moją niewiedzę.
golonko napisał/a:
Wystarczyło spojrzeć na tagi, a nie robić z siebie idiotę. Ale widocznie kilku delikwentów woli kogoś zgnoić, zamiast spojrzeć czy przypadkiem ten ktoś nie ma racji.
Kij wam w dupę.
Taaa ja w CSI New York pracuje, że będę w każdym temacie tagi sprawdzał.
Pan kapitan napisał/a:
Po fakcie to każdy mądry i geniusz, następnym razem wrzucę Latimerię napierdalającą ognistymi kulami i tylko będę czekał na komcia typu "Tyś widział dinozaura"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów