18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kuriki 2012-09-22, 14:12
Chleb razowy, To wytłumacz teraz dlaczego niektórzy nie chcą mieć dzieci pomimo zakodowania tej potrzeby w genach. Dodam, że wymówką do "nie chcenia" nie jest kariera. Ja jestem jedną z tych osób, które nie chcą mieć dzieci. Nigdy nie chciałem i raczej nie będę, a tłumaczenie o naturalnej potrzebie człowieka do posiadania własnych dzieciaków mnie irytuje. I jak to wytłumaczysz?
Zgłoś
Chleb razowy 2012-09-22, 19:20 2
W naturalnym społeczeństwie zawsze jest jakiś niewielki odsetek ludzi bardzo odmiennych. Chodzi tu o plus/minus 5 %, w którym zawierają się:
1) życiowe ciamajdy ostracyzowane przez społeczeństwo, które nie chcą mieć dzieci, aby oszczędzić im chujowego życia z powodu ojca ciamajdy (rzadziej matki, bo u kobiety niezaradność nie była taką istotną wadą),
2) osoby z różnego rodzaju odchyłami o charakterze medycznym - uraz psychiczny, socjopaci, nieprawidłowości hormonalne itp.
3) osoby wyznaczone do pełnienia wyjątkowej funkcji w społeczeństwie naturalnym - szamani, mędrcy, kapłani, wiedźmy (w tym wypadku może być to połączone z pkt. 2)

Jeśli zaś chodzi o dzisiejsze społeczeństwa "nowoczesnych" krajów, to przyznasz pewnie, że chęć posiadania potomstwa jest o wiele mniej powszechna niż kilkadziesiąt lat temu. Otóż zgadzam się z Tobą, że kariera nie jest tu wymówką.
Jedną z przyczyn, wg mnie, jest raczej wynaturzenie pojęcia "kariera". Dziś większość osób uważa, że zrobienie kariery wymaga poświęcenia tak dużej ilości czasu, że nie będzie go starczyło na inne rzeczy - w tym również utworzenie rodziny. W ten sposób mamy pseudobiznesmenów z wrzodami na dupie i żołądku, którzy nie potrafią żyć bez codziennej wizyty u psychoterapeuty albo wciągnięcia kreski koki. Tymczasem robienie kariery powinno polegać na umiejętności zdobyciu prestiżu w danym zawodzie, bez potrzeby rezygnowania z potrzeb naturalnych takich jak uprawianie sportu, hołdowanie wyższym ideałom, czy choćby założenie rodziny. Innymi słowy nie każdy może robić karierę w dowolnym zawodzie ( co nie oznacza, że nie może zrobić kariery nigdzie - po prostu musi znaleźć swoją dziedzinę).
Jeszcze inną przyczyną współczesnego niżu demograficznego jest konsumpcjonizm kreowany w dzisiejszych mass-mediach. No bo po chuj mam robić i wychowywać dzieci, skoro sztucznie kierowane, przez specjalistów od marketingu, społeczeństwo wymaga, abym zarabiał, a następnie kupował niepotrzebne do życia smartphony, markowe ciuchy, auta itp. Dodatkowo jeszcze istnieją ludzie, którzy nie doceniając doniosłej roli płodzenia i wychowania dzieci krytykują te czynności. Ty się do nich prawdopodobnie zaliczasz i wyjdzie Ci to bokiem, kiedy mając 70 lat spostrzeżesz, że nikt nie pracuje na Twoją emeryturę, bo rynek pracy składa się głównie z Twoich ukochanych imigrantów islamskich, którzy za chuja się nie zasymilują i prędzej dokonają zamachu samobójczego, niż zapłacą składkę ZUS. Częściowo też feministki maczają w tym palce, pierdoleniem, że kobieta, która rodzi dziecko jest zniewolona i pohańbiona, ale całe szczęście większość ludzi potrafi poznać, że one są jebnięte.
Ponadto idea państwa opiekuńczego jest częściowym winowajcą. Niech Ci tylko takie dziecko ucieknie, to od razu przyjdą urzędnicy z opieki społecznej, w asyście policji, opierdolą Cię, że jesteś pojebany i nieodpowiedzialny i że oni lepiej będą wiedzieć jak wychować Twoje dziecko (oczywiście za Twoje pieniądze, bo alimenty będziesz musiał płacić). Przez to tworzy się psychoza, że wychowanie dziecka to jedna z najtrudniejszych czynności w życiu, a tymczasem jest to jedna z najpowszechniejszych czynności. Każdy dorosły człowiek był kiedyś wychowany przez kogoś - jeden lepiej, drugi gorzej, ale dzięki temu jesteśmy różnorodni, co przynosi pożytek dla ogółu społeczeństwa. Wypadki się zdarzają i choćby administracja państwa na głowie stanęła i uszami zaklaskała, to nadal wypadki śmiertelne u dzieci będą się zdarzać.
Ale najgorsze, wg mnie, to nadmiar edukacji wyższej. Studia to dla większości przedłużenie dzieciństwa. Jesteś na studiach, więc nie wypada mieć dzieci, bo nadal (będąc całkowicie dorosłym) jesteś niesamodzielny, ponieważ udajesz, że zdobywasz wykształcenie. Tymczasem 70 % studentów chuja robi. Traktuje studia jak przedłużenie szkoły średniej, z tą różnicą, że tutaj nikt ich nie zmusza do regularnej nauki. W ten sposób mamy armię 23-letnich dzieciaków, które są absolutnie nieprzygotowane do założenia własnej rodziny, a kształcenie uniwersyteckie gówno im dało, bo nie każdy człowiek się do niego nadaje.

Sora, że przynudzam, ale prawdopodobnie jest więcej powodów dlaczego ludzie nie chcą mieć dzieci. To jest temat na książkę.
Zgłoś
Kuriki 2012-09-22, 21:27
Chleb razowy,
Cytat:

Dodatkowo jeszcze istnieją ludzie, którzy nie doceniając doniosłej roli płodzenia i wychowania dzieci krytykują te czynności. Ty się do nich prawdopodobnie zaliczasz i wyjdzie Ci to bokiem, kiedy mając 70 lat spostrzeżesz, że nikt nie pracuje na Twoją emeryturę, bo rynek pracy składa się głównie z Twoich ukochanych imigrantów islamskich, którzy za ch*ja się nie zasymilują i prędzej dokonają zamachu samobójczego, niż zapłacą składkę ZUS.

Właśnie, że nie zaliczam się do takich ludzi. Nie krytykuję płodzenia dzieci, a imigranci islamscy mający w poważaniu prawa kraju w którym są, mogą ode mnie dostać najwyżej dziurę w dupie przy spotkaniu z moim shotgunem. Ale nie podoba mi się to przypominanie ludziom o ważnej roli płodzenia i wychowywania dzieci.
Ludzie wiedzą, że mogą zostać rodzicami ponieważ nie są idiotami i wiedzą do czego służą ich narządy płciowe więc jeśli chcieliby zostać rodzicami to droga wolna.
Ja natomiast nie chcę mieć dzieci bo nie mam ochoty się kimkolwiek opiekować- tę potrzebę w zupełności zaspokajam skupiając się na sobie. Ponad to nie mam odchyłów, nie jestem wariatem, na razie czuję się świetnie i gdybym miał inne podejście to mógł bym sobie pozwolić nawet na 5 dzieci i zapewniam, że byłyby zadowolone z tatusia. Ale jak wspomniałem wole się skupić na sobie, a starczym wiekiem się nie przejmuje bo nie dożyję-nie ważne dlaczego. ;**

Ps. Można powiedzieć, że nastoletnie przypadkowe mamy ratują sytuację >.<
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem