📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Whiltierna napisał/a:
Widzę, że sami twardziele na sadisticu.
widzisz słońce, bo to jest specyficzny portal o specyficznym humorze, nie wszyscy takowy posiadają dlatego większość użyszkodników odbiega normą od takich z Joe. Zresztą komentarzy 20, a użytkowników 20tyś xP
To tak jak, PONIEKĄD wejść na portal pokroju red watch i takie tezy wysnuwać
R3D3MON napisał/a:
Polacy by wpadli i ich rozjebali, aa, no i jeszcze telefony skroili
Tak jak tutaj ?? :
sadistic.pl/polska-vs-wielka-brytania-vt40108.htm
roshformorg napisał/a:
Tak jak tutaj ?? :
sadistic.pl/polska-vs-wielka-brytania-vt40108.htm
Tylko że tam Angolę mieli przewagę liczebną. I panowie którzy kulali się pod ich kapciami nie wyglądali na fighterów. Co innego dać tam trzech polaczków którzy mieli już do czynienia z rozbijaniem głów o krawężniki.
U nas w Polsce takie cwane czarnuchy chodziły by jak zegarki. Nie było by żadnej zabawy w gangi.
aman napisał/a:
...poszlo raczej o smiecenie przed domem dziadka...
bylo loitering a nie littering...
po prostu mudziny wkurwily dziadka
kamyk69 napisał/a:
widzisz słońce, bo to jest specyficzny portal o specyficznym humorze, nie wszyscy takowy posiadają dlatego większość użyszkodników odbiega normą od takich z Joe. Zresztą komentarzy 20, a użytkowników 20tyś xP
To tak jak, PONIEKĄD wejść na portal pokroju red watch i takie tezy wysnuwać
Słońce? Raczej chmuro burzowa.
Nie wyczułeś tak poza tym mojej ironii bijącej jak stąd do Warszawy?
Whiltierna napisał/a:
Słońce? Raczej chmuro burzowa.
Nie wyczułeś tak poza tym mojej ironii bijącej jak stąd do Warszawy?
Tak więc chmurko, wyczułem dlatego to napisałem, o red watch Mam nadzieje że kojarzysz co to za portal i dlatego napisałem że wysnuwanie takich tez tutaj to poniekąd tak jak tam. Wbrew temu co baaardzo dużo osób myśli, ten kto pisze że zajebał by drania, z reguły coś tam potrafi. Z mojego doświadczenia przynajmniej. A że ten portal to nie humor dla grzecznych chłopców, to wiesz
Panowie, po co te kłótnie- jakby w naszym małym przaśnym kraju ludzie na ulicy zobaczyli że stado małp spuszcza komuś wpierdol to zapewne czarnuchy zbierałyby zęby z ulicy przez 2 tygodnie:>
czemu czarne kojarzy mi się tylko z gównem ??
tempo napisał/a:
gran torino
Mhm. Kowalskiego zabrakło. On nie posiada czterdziestki piątki, on nosi czterdziestkę piątkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów