📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ZagrzybialySandal napisał/a:
co się sracie. Jak na pace miał obładowane paleciaki to jak miał wyhamować? to nie osobówka
Rozumiem jakby jechał z 90km/h ale nie kurwa przy takiej prędkości. Chyba że ruski standard to 50km/h = 100m hamowania
Lezą te łajzy jakby były niepełnosprawne.
agent237 napisał/a:
Gwarantuję Ci, że Twój tatusiek też by jeczał gdybyś to ty był na filmiku
Akurat w jego przypadku ojciec by się cieszył
Że taki gniot społeczny i wrzód na dupie odszedł.
Zajebiste hamulce .. kolejna szmata tirowiec na drodze, strzelałbym do kurw jebanych z ostrej amunicji jakby nie było sankcji
Noside napisał/a:
Między koła a nadkole
Ciocia( ma już 80 l)opowiadała,że jej kolezanka widziała jak dziecko ns 3 kołowym rowerku wjechało pod tylne koła kamaza.Lata 70 gdzies na śląsku.
Szkoda dzieciaków, nie ich wina ze maja pojebanych opiekunów. To właśnie dorośli powinni być rozjechani za ich debilizm
Mialem napisac, ze jak kiedys bedziesz mial dzieci to inaczej bedziesz spiewal, ale popatrzylem na nick i doszedlem do wniosku ze dziecko sadola i przegryw nie bedzie mial ich nigdy.
Zlot debili. Matka bez instynktu samozachowawczego, debil w osobówce przepuszczający ją z dziećmi na prawie pustej drodze i wyskrobany zjeb w ciężarówce bez hamulców
Zlot debili. Matka bez instynktu samozachowawczego, debil w osobówce przepuszczający ją z dziećmi na pustej drodze i wyskrobany zjeb w ciężarówce bez hamulców
Zlot debili. Matka bez instynktu samozachowawczego, debil w osobówce przepuszczający ją z dziećmi na pustej drodze i wyskrobany zjeb w ciężarówce bez hamulców
ANALizator napisał/a:
Zajebiste hamulce .. kolejna szmata tirowiec na drodze, strzelałbym do kurw jebanych z ostrej amunicji jakby nie było sankcji
Zjebie, wiesz jak się hamuje mając 40 ton ładunku? Przez takich debili jak ty i ten hamujący w osobówce (i lewackie przepisy, że pieszy jest najważniejszy i zawsze ma pierwszeństw giną ludzie )
Chyba zamiast hamulców to mu kotwice tam wstawili ze nie może z takiej niskiej prędkości wyhamować
tdoberman napisał/a:
Zjebie, wiesz jak się hamuje mając 40 ton ładunku? Przez takich debili jak ty i ten hamujący w osobówce (i lewackie przepisy, że pieszy jest najważniejszy i zawsze ma pierwszeństw giną ludzie )
Chuja kogo obchodzi ile masz ładunku. Ma mieć taką drogę hamowania jak w homologacji, a jak nie to na złom. Przecież to chujstwo w ogóle nie hamuje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów