📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Za 150lat naukowcy odkryją te samochody na dnie i będzie wielka zagwozdka skąd się tam wzięły.
Śmiałem się bardzo krutko, bo do 5 sek. Dla mnie rozjebana Impreza to jak dla ciapatego zdechła koza.
Kiedy szliśmy przez Pacyfik, łej chej roluj go...
Jak nowe, nieklepane, po dziadku - już tej jesieni w Polskich komisach
żaden Inżynierę nie wymyślił, aby zamontować zaczepy na koła, choćby haki na pasy oraz barierki jakieś mocniejsze na bokach - tak ot dla bezpieczeństwa
Cały film czekałem na uchwycenie momentu jak auto spada wpada do wody i tonie. Nie doczekałem się. To raz.
Dwa jakby tam było moje auto i dorwałbym tego co odpowiadał za zaparkowanie samochodu i ich przewóz to bym mu połamał ręcę, kolana przewiercił wiertarką i wyrwał dwa przednie zęby.
Dwa jakby tam było moje auto i dorwałbym tego co odpowiadał za zaparkowanie samochodu i ich przewóz to bym mu połamał ręcę, kolana przewiercił wiertarką i wyrwał dwa przednie zęby.
w polsce wyklepiemy:D
Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
ale co by nie było, żuk twardo stał
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów