Pies husky zagryza psa pudla paszczą swą ogarniając jego wątłe ciałko i telepiąc, aż do pudla zmarcia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czemu ale to mnie podnieciło
Pewnie potem na zaplecze szybko go oskubać i do gara, póki jeszcze ciepły był
Mimo mojej szczerej niechęci do szczuropodobnych ras jednak szkoda mi trochę malucha.
Jakby mój pies coś takiego odjebał w stosunku do innego od razu by poszedł w piach. Do póki pies jest na łasce człowieka do póty ma być posłuszny i żadne odpierdalanie nie wchodzi w grę.
Jakby mój pies coś takiego odjebał w stosunku do innego od razu by poszedł w piach. Do póki pies jest na łasce człowieka do póty ma być posłuszny i żadne odpierdalanie nie wchodzi w grę.
Jakie małe psy są wkurwiające. Husky zrobił co miał zrobić, a potem sobie spokojnie chodzi, węszy, nie przeszkadza.
A te małe wszy, biegają, skaczą, piszczą, ja pierdole mógł jeszcze resztę zagryźć.
A te małe wszy, biegają, skaczą, piszczą, ja pierdole mógł jeszcze resztę zagryźć.
kurna, bar dla psów
tylko słabo odznaki widać
tylko słabo odznaki widać
Morderstwo powinno karać się śmiercią, zawsze więcej materiałów byłoby na sadola.
mesjasz19 napisał/a:
Mimo mojej szczerej niechęci do szczuropodobnych ras jednak szkoda mi trochę malucha.
a po mojemu to wyglądało tak, że ten zagryziony coś tam wpierdalał w kącie - husky poszedł obadać i może to coś mu zajebać - tamten warknął (jak to małe gówna mają w zwyczaju) i się trochę przeliczył. Skończyło się rumakowanie - jesteś małym piździelcem - miej na uwadze fakt, że jak fikniesz to możesz oberwać.
@up
Psy akurat mają tak że nie wiedzą że są małe i dlatego często atakują większe osobniki, natomiast inne zwierzęta jak widzą coś małego co do nich popierdala to naturalnie uciekają bo myślą że jadowite
Psy akurat mają tak że nie wiedzą że są małe i dlatego często atakują większe osobniki, natomiast inne zwierzęta jak widzą coś małego co do nich popierdala to naturalnie uciekają bo myślą że jadowite
husky nie tolerują mniejszych stworzeń i zagryzą wszystko co jest na ich terenie ... dziwie się że trzech po kolei nie zagryzł
Tranzystor kurwa to nie Pitbulle tym razem, może sie wypowiesz. te psy to też do uśpienia czy nie jak to tam z tobą jest właściciel tej rasy też powinien sie leczyć psychiatrycznie jak wspominasz o ludziach posiadających putbulle?
No cóż psy to małe kórwie, jak duży to duży kurw. Domowy pupil w mgnienia oka może się zamienić w mordercza maszynkę. Najgorzej było na wioskach zimą i na wiosnę. Porzucone, zerwane z łańcucha lub te co uciekły do suki zbierały sie w watahy i wędrowały po wioskach zagryzając inwentarz a czasami atakując też ludzi. Czasami jak podeszły pod osamotnione domostwo to człowiek czuł się jak w Doktorze Żywago, snieg dookoła, i wyjąca sfora psów. Wtedy nie pozostawało nic innego jak stara dobra trutka, kiełbasa ze szkłem, czasami udało się jakiegoś zamknąć w ogrodzeniu i zatłuc kołkami, ale było to ryzykowne, nadal najlepsza była trutka. Jak zeszły śniegi to potem na polach walały się truchła, kisiły sie w rowach melioracyjnych albo straszyły szkielety po krzkach. Dziś problem bezpańskich psów w zasazie nie istnieje nawet na wioskach, zdarzają się pojedyńcze osobniki ale są szybko odławiane, w zasadzie trucie psów przeniosło się na przedmieścia i miasta gdzie ludzie zatęsknili za starymi dobrymi czasami migrując ze swojej wiochy do metropoli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów