📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pobiło się dwóch białych. Żadnego skakania po leżącym, żadnego walenia z partyzanta, żadnych narzędzi. Kultura i fair play. Można? A nie to co ta czarna hołota.
Mieliśmy przykład z BLM jak rozjebali miasta i sklepy. W tym czasie protestowali biali przeciwko lock down. Zgromadzili się na czymś w rodzaju rynku, grali na gitarach i śpiewali. Czarni to podludzie
Mieliśmy przykład z BLM jak rozjebali miasta i sklepy. W tym czasie protestowali biali przeciwko lock down. Zgromadzili się na czymś w rodzaju rynku, grali na gitarach i śpiewali. Czarni to podludzie
No i fajnie darł ryja i po nim dostał.
jak ten czerwony dostał z prawego w 0:58 i zaliczył ściane to śmiechłem
Czarny będzie miał przejebane a video nakręcone przez jego dupę będzie dowodem.
Choć może nie w PL by miał na 100%
Choć może nie w PL by miał na 100%
Fajne tłuczonko, widać ze kolo w czarnej jest lepiej zaprawiony w boju. Pifo!
You are pussy i kurwa 4 razy lezy na glebie. Chyba jednak oponent nie jest pussy. Przeciez czerwony zaczal co wy tam pierdolicie u gory
Co za wariat, na końcu ładował sąsiadowi w ryj jak maszyna.
Juzwa napisał/a:
Jakby miał czarny pysk a nie koszulę, to by poskakał mu po głowie jak gość leżał.
co? ferrari to marka aut tepaku o czym ty pierdolisz i nie nie chce wiedzieć
Kurde26 napisał/a:
Pobiło się dwóch białych. Żadnego skakania po leżącym, żadnego walenia z partyzanta, żadnych narzędzi. Kultura i fair play. Można? A nie to co ta czarna hołota.
Ten w czarnym to imigrant, jakby ten w czerwonym wygrywal to bys zobaczyl skakanie po glowie i gorzej.
Very interesting
Rocky Babola
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów